instagram hesabını giriş yapan başka birini nasıl bulurum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
normalde mail olarak sana giriş konumunu felan gönderirler ordan bulabilirsin
giriş konumu rusya diyor
Post automatically merged:

Mail adresine bak orda mailler bölümde instagram son giriş diye gelmişdir o kişinin ip adresi gelmiştir
ıp adresi yazmıyor sadece telefonun modeli bide rusya diyor

ADB Debug açık ise Ghost ile shell atıp gir telefonuna :D
one biraz anlatırmısın

c+soft dıye bı uygulama var ona bak
onu bulamıyorum yazınca yazılım çıkıyor

Las mentiras son necesarias cuando la verdad es
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün 2 instegram hesabıma başka biri giriş yapmış hesaplar sahte 1 kişi için açmıştım yabancı hesap açtım farkedilmemek için ama 2 hesabımda az önce Rusya'dan anna diye biri giriş yaptı diye bildirim aldım mailden biri giriş yaptı SM-A205G diye bir cihazdan o cihaz bende yok hesaplaradan birinin şifresi değişmişti onu geri alabildim 2 hesabında şifrelerini değiştirip hesap kapatma talebinde bulundum doğru mu yaptım bilemiyorum.
Kafamı karıştıran 2 hesabı birden nasıl buldular sadece bilgisayardan giriş yapıyordum ve omları nasıl bulabilirim biri ne yapmam konusunda beni sakinleştirecek bir öneri verebilir mi?
pc den girince giriş yapılan cihazın kimliğini ve ya ip adresini vermesi lazım ordan bi bak derim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
giren kişi vpn ile girmiş olabilir yada önceden kullandığın siteler giriş bilgilerini başkasıyla paylaşmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
open instagram --> go profil -> click on three line top right-->paramater-->securite-->activité of conx

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
mailine posta geliyordur orada ipsi var veya instagramda galiba en son girilenlermi nedir adını unuttum ordanda bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Supporta yazabilirsin bu konu ile alakası son giriş konumları onlarda mevcut yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ayarlar kısmından ip adresi genelde gözüküyor ama bazı siteler sanırım sana kimlerin girdiğini veriyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...