Davetsiz Kişi
Süper Üye
Herşeyi Denedim OlmadıAndroid in chrome den denedin'mi hiç olmadı mobil veriyle falan dene chrome'den
Kontrol Ettim Herşey Yeni Yine AçmıyorKullanıcı adın kullanılıyor olabilir, telefonunda sıkıntı olabilir, mail adresin hatalı veya kullanılıyor olabilrir, telefon numaran kullanılıyor olabilir bunları kontrol ettinmi ?
Denedim Resimleride Ekledim.Sorunu Anlasam Sıkıntı Yok Sorun Nedir?Android in chrome den denedin'mi hiç olmadı mobil veriyle falan dene chrome'den
Aynen Öyle Nasıl Düzelticem Sonsuza Kadar Böyle mi Kalacak.Çok Fazla Hesap Kurmaya Çalıştığın İçin Engel Tarzı Bir şey yemiş olabilirsin
hmm modem resetle olmadı pc ya da mac adresini değiş flnAynen Öyle Nasıl Düzelticem Sonsuza Kadar Böyle mi Kalacak.
sen instagram spam botu mu yapmaya çalıştın ?Neyi Silip Temizlemem Gerek Bilmiyorum PC de VPN Denedim Modem Denedim Mobil Veri Bağlayıp Denedim.
Telefondan Wifi Denedim.Mobil Veri Denedim.Yok Olmuyor Hep Aynı Hata Bekliyom Bekliyom Yine Aynı
Evet, Yaptımda 500 User Bilmiyom Belki Daha Fazla Hesap Açtım.Site Kurdum User Ekledim Userlarda Patladısen instagram spam botu mu yapmaya çalıştın ?
Yok Uğraşmicamda Normal Bir Hesap Bile Açamıyomşunu söyleyeyim ne kadar açarsan aç hepsi 1 hafta içinde patlar doğrulama yer bence uğraşma
Doğrudur.Çözümü Vardır Heraldeişte sen bunu yapınca instagram seni kökten yollamış sanırım
Benden sana bi tavsiye 3-5 tl ver internet cafede açNeyi Silip Temizlemem Gerek Bilmiyorum PC de VPN Denedim Modem Denedim Mobil Veri Bağlayıp Denedim.
Telefondan Wifi Denedim.Mobil Veri Denedim.Yok Olmuyor Hep Aynı Hata Bekliyom Bekliyom Yine Aynı
DeneyeceğimHocam genellikle ip adresinle çok ça hesap açınca hata verir modemi resetlemeyi dene ve sürekli resetle sonra bidaha dene olmazsa instagramda soeun vardır bendede almıyprdu reset atıp düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?