Uzman Üye
Takipci kac olması gerekiyorkanka taklit edeceğin hesabın profilini ilk başta kendine çekmen lazım mesela diyelim ki x hesabı olsun onun 3 gönderisi var ve hepsinde 300 beğeni var . senin hesabında x profili gibi olup 3 gönderi ve +300 beğeni yapman lazım . Uzun lafın kısası sen onu taklit etmiyeceksin , o seni taklit edecek o duruma düşüreceksin.
o kişinin takipçi sayısından daha fazla olması lazım sonuçta o seni taklit ediyor diye göstereceksin yaTakipci kac olması gerekiyor
Kardes oncedende oyle yapmistim ama kendi hesabim kapandio kişinin takipçi sayısından daha fazla olması lazım sonuçta o seni taklit ediyor diye göstereceksin ya
1 hesap ile değil 2-3 tane ile yapacan çok uğraştırıyor diye para alınıyor zaten işin olayı oKardes oncedende oyle yapmistim ama kendi hesabim kapandi
Mesela 3 tane hesabim olcak kurbanin takipciden daha fazla ayni sekilde isim falanmi alacam adamin1 hesap ile değil 2-3 tane ile yapacan çok uğraştırıyor diye para alınıyor zaten işin olayı o
ayneeen bu kadar işteMesela 3 tane hesabim olcak kurbanin takipciden daha fazla ayni sekilde isim falanmi alacam adamin
Kardes hesap kapatmak icin neler gerekiyorTam anliyamadim ama yardimci olabilirim discorde gecersek
Onun yerine spam atsak kapanmazmı bissüru hesaptanayneeen bu kadar işteama baya bi spamlaman lazım taklitten
Kardes farkli birinin hesabi kalici olarak kapatmak istiyom neresini anlamiyon yorum kasmayin bos bosKardesim nasil kapatmak istiyorsu hala anlamiyorum. SILMEK mi GECICI devrim disi brakmak mi?
Hangi spam botlari var kanka yardimci olsana termux da bir turlu atamiyom hep hata aliyomspam botu ile spam at
özelden sana bi yazayım bekleKardes farkli birinin hesabi kalici olarak kapatmak istiyom neresini anlamiyon yorum kasmayin bos bos
Post automatically merged:
Hangi spam botlari var kanka yardimci olsana termux da bir turlu atamiyom hep hata aliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?