:SADS:SAD:ASsayfayı yeniliyorum durmadan artıyor askdfnkjasdbfhkbvsafbsdfas
10 dakikada sorunsuz panel açıyorumUser kasmak kolayda panel açmak zor ya
gördüm memoryhackers yaziyorsun tek bir ricam var bbana atabilirmisin şimdi daha çok inandım yada paraylamı atıyorsun parayla ise almayayım durum kötü10 dakikada sorunsuz panel açıyorum
Post automatically merged:
benim kardeşim istersen açıklamaya paradise yazayım
panel açmak basit fakat çalışanı ve user aktif bulmak zor data zor ben tektek panel sahiplerine mesaj atıyorm hiç biri user vermiyor yani panel açarsın fakat kullanıcın olmaz.Kral bu işin bir taktiği falan var mı panel nedir nasıl açılır falan instagram kullanmıyorum ama merak ettim
Taktiği birazdan paylaşıcam kardeşim konuyu açıyorumgördüm memoryhackers yaziyorsun tek bir ricam var bbana atabilirmisin şimdi daha çok inandım yada paraylamı atıyorsun parayla ise almayayım durum kötü
Taktiği paylaşma aga nasıl panel açacağımızı göster biz yapalımpanel açmak basit fakat çalışanı ve user aktif bulmak zor data zor ben tektek panel sahiplerine mesaj atıyorm hiç biri user vermiyor yani panel açarsın fakat kullanıcın olmaz.
Taktiği birazdan paylaşıcam kardeşim konuyu açıyorum
onun için user bulman lazim oda biraz sıkıntı user bulmak için aktifTaktiği paylaşma aga nasıl panel açacağımızı göster biz yapalım
Basmıyorum ki konu açıyorum2.6k da kaldı hesap reis hatta takipçi düşüyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?