Teşekkür ederim. Anladığınız gibi hem piyasa da artık nadir bulunan tüm sağlam panelleri bir uygulamada toplayacağım ve uygulama ilgi görürse panel yöneticileriyle konuşup arttırma sağlayacağım .Eğer Doğru Anladım İsem; Uygulamayı Kullananlara Daha Fazla Takipçi ve Beğeni Botu Sağlayacaksınız. Güzel Olabilir Kullanan İçin. Yapabilirsen Bir Farkınız Olur ve Daha Çok Tercih Edilirsiniz, Bence Yapmanız İyi Olacaktır.
Tek sürümle sınırlı kalmayacak program. Belki ilk sürümde yorum beğenisi ekleyebilirim ama uğraştırırsa güncellemede eklerim.şu beğeni botu felan yorumlar içinmi normal gönderi içinmi olur
Zaten bedava olacak.tabikide bedava olsun bide
ben mesela kendi hesabıma takipçi yollayacakmıyım beğeni falan 45 beğeni yazarım gidermiZaten bedava olacak.
Tabii ki. Eğer anlaşılmayan kısımlar olursa video çekebilirim kullanımına dair.ben mesela kendi hesabıma takipçi yollayacakmıyım beğeni falan 45 beğeni yazarım gidermi
valla sen adamsın kralsın bee kral adamTabii ki. Eğer anlaşılmayan kısımlar olursa video çekebilirim kullanımına dair.
Beklemedeyiz hocam.Teşekkür ederim. Anladığınız gibi hem piyasa da artık nadir bulunan tüm sağlam panelleri bir uygulamada toplayacağım ve uygulama ilgi görürse panel yöneticileriyle konuşup arttırma sağlayacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?