Panel dediğin olayı birazcık açabilir misin acaba?bunun bir panel sistemine sahip olman gerekli CC+ biliyorsan yeterli olacaktır zaten
Benim amacımda yazıcağım sistemde max 500 hesap olması zaten amacım takipçi değil like ve yorum yani etkileşim kasmak. Ama yorumun için teşekkürler, eğer sistem başarılı bir şekilde çalışırsa sana ulaşacağım.instagram'da takipçi botu atma kısa vadede iş görüyor gibi ama takipçi satın almak beğeni satın almak anlamına da gelmiyor çoğu bot begeni işini çözemiyor. 10.000 takipçin var ve beğenin 60'ı aşmıyor . Mantık olayında hiç bir fikrim yok umarım güzel bi yardım alıp işi çözersin . İlk müşterin benim. İyi akşamlar
Selenium sistemine araştırırken rasladım fakat bilgi edinebileceğim bir kaynak bulamadım eğer varsa paylaşabilir misin? Veya bilgi sahibiysen yardımcı olur musun?c# Selenium İle Yapabilirsin. //Aslında Çok Basit Geliyor Max Yapmam 1 Saatimi Alır.
c# selenium instagram bot Youtube Bunu Yazman Yeterli.Panel dediğin olayı birazcık açabilir misin acaba?
Benim amacımda yazıcağım sistemde max 500 hesap olması zaten amacım takipçi değil like ve yorum yani etkileşim kasmak. Ama yorumun için teşekkürler, eğer sistem başarılı bir şekilde çalışırsa sana ulaşacağım.
Selenium sistemine araştırırken rasladım fakat bilgi edinebileceğim bir kaynak bulamadım eğer varsa paylaşabilir misin? Veya bilgi sahibiysen yardımcı olur musun?
Yardımcı olabilirsen çok sevinirim dostum pm atıyorumHalen Yapamadıysan Yardımcı Olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?