Uzman Üye
vpn sizde ban yiyor. vpnli denedim akla gelebilecek her türlü yolu denedim olmuyor fake hesap açamıyoz yavTam bilmiyorum ama VPN'den olabilir mi acaba
vpn sizde ban yiyor. vpnli denedim akla gelebilecek her türlü yolu denedim olmuyor fake hesap açamıyoz yav
IP ban attılar herhalde
valla ha aynısını düşünüyom çünkü dns sıfırladım ip sıfırladım ama yok nuh diyor peygamber demiyorlar
Eyvallah sağol sanada kolay gelsinHahahahahahha kolay gelsin bro
oha yav öyle bir şey varsa yandık desenepc ban atmıştır belki formatta kurtarmaz pc değiştirmen lazım
pc ban atmıştır belki formatta kurtarmaz pc değiştirmen lazım
android emulatöre kurup denedim onları yine ban atıyor yav :STelefondan holavpn ile acmayi denermisin
yok işte paylaştıklarım falan hesabın daha anasayfasını bile göremeden banlanıyor. Kayıt ol tuşuna basar basmaz banDemekki Gmail açamamamızı sağlayan şeyin aynısını bunun içinde yapmışlar işin zor ama neden banladılar merak konusu '' Paylaştıklarının bir kopyasını al '' bunu gösterdiğine göre elinde kanıt niteliğinde birşeyler olmalı .
değiştim kardeşim 0000 yaptım eski bilgisayarın macını girdim yokmac adresini değiştirbelki mac ban yemişsindir
o dnsdeğiştim kardeşim 0000 yaptım eski bilgisayarın macını girdim yokbunlar acaba diyorum dışardaki telekomun ağınımı banladı acaba
dns ile macı bilmeyecek kadar aciz değilim kardeşim. eski bilgisayarın dns adresini allahım yazarken bile sinirleniyom neyse kardeş sana iyi forumlaro dnsmac değil
Aynen kardeşim mantıksız değil, bence gayet mantıklı çünkü ip değiştirmeyi geçtim mac adresin değişmiş oluyor ip lokasyonun değişmiş oluyor aldığın internet hizmet sağlayıcın değişmiş olacak ama ne hikmet ki ben yeni bir şehire taşındım arkadaş yok ama bir internet cafede yapmayı düşünüyorumMantiksiz olacak ama bir arkadasin evine git onun pc ile dene ip degidtirmekle ayni belki instagram ip olayina cözüm bulmustur ö yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?