Nasıl Yani Dostum Tam Anlayamadım.Nick olarak sana birşey diyemem ama ordan burdan aldıklarınla birşey yapmak istersen sonu kapatmaya gidiyor haberin olsun
ben bir sayfadan alıntı yapıyordum hesabımda içerik ihlali diye bir msj geldi ertesi gün kapatıldı.Nasıl Yani Dostum Tam Anlayamadım.
ben bir sayfadan alıntı yapıyordum hesabımda içerik ihlali diye bir msj geldi ertesi gün kapatıldı.
Geçmiş olsun ama vio olarak bırakıcam. Bu kişi paylaşmıştır diye.ben bir sayfadan alıntı yapıyordum hesabımda içerik ihlali diye bir msj geldi ertesi gün kapatıldı.
Geçmiş olsun ama vio olarak bırakıcam. Bu kişi paylaşmıştır diye.
Dostum ama ben mizah ile alakalı birşey arıyorum mesela Mizahloji , Mizahperest vb. gibiNickini DêathSilence koyabilirsin. Nasıl büyüyeceğin hakkında ise günlük mizah paylaşımı yapman lazım. Eğer takipçilerin senin paylaştığın mizahları beğenirse seni takip edecektir.
Dostum hem 1 postu 50 kişi dağıtıyor.
kesinlikle onun içinde özveri ve bol bol boş zaman gerekiyor ..Kardeşim başkalarının içeriklerini paylaşarak bir yere gelemezsin. Kendin özgün içerikler paylaşmalısın.
Mizahhane koyun. "Dostum ama ben mizah ile alakalı birşey arıyorum" o zaman konunuza ekliyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.Dostum ama ben mizah ile alakalı birşey arıyorum mesela Mizahloji , Mizahperest vb. gibi
Olabilir Diğer Arkadaşların Fikirlerinede Bakıcağım Tekrardan Teşekkürler.Mizahhane koyun. "Dostum ama ben mizah ile alakalı birşey arıyorum" o zaman konunuza ekliyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.
öyle yapsan bile gelen takipçiler o sayfalara gider yine kitleyi kazanamazsın bu konuda yetenekli olmalısın . Geniş bir kitle düşünüyorsan dedikleri gibi "mizahane , mizahciadam" tarzı isimler kullanabilirsinGeçmiş olsun ama vio olarak bırakıcam. Bu kişi paylaşmıştır diye.
Haklısın Teşekkürler. Aklımda Bir Kaç Tane Var Aslında Ama Nick Olarak Koyamyorum Nedense..öyle yapsan bile gelen takipçiler o sayfalara gider yine kitleyi kazanamazsın bu konuda yetenekli olmalısın . Geniş bir kitle düşünüyorsan dedikleri gibi "mizahane , mizahciadam" tarzı isimler kullanabilirsin
Deathsilence mi Türk kitlenin pek ingiliz isimlerini tercih edecegini sanmam bir oyun olsa deathsilence olabilir. ama Mizah sayfası ise öyle bir isim olamazNickini DêathSilence koyabilirsin. Nasıl büyüyeceğin hakkında ise günlük mizah paylaşımı yapman lazım. Eğer takipçilerin senin paylaştığın mizahları beğenirse seni takip edecektir.
etiketleri ilk başlarda gönderilerine ekleyerek bir akış sağlayabilirsin kendine özgü bir isimle de başlayabilirsin isimde bir etken ama içeriğin çok daha önemliHaklısın Teşekkürler. Aklımda Bir Kaç Tane Var Aslında Ama Nick Olarak Koyamyorum Nedense..
Dostum Senin Fikrin Nedir? İnstagram İsmi Olarak?Deathsilence mi Türk kitlenin pek ingiliz isimlerini tercih edecegini sanmam bir oyun olsa deathsilence olabilir. ama Mizah sayfası ise öyle bir isim olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?