5 Ocak 2021 #21 Dolph Seçkin Üye Katılım 13 Nis 2018 Mesajlar 371 Tepki puanı 19 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI mrprocoder' Alıntı: xampp ile nasıl bağdaştırdın direkt oto olarak post paylaşımını kardeşim script vs varsa xampp a kurarsın olmadan bir işe yaramaz xampp Genişletmek için tıklayın ... Direkt scripti burada yazmak yanlış olabilir ama araştırsanız xampp ın x ini demeden bulursunuz zaten onu anlatmaya çalışıyorum
mrprocoder' Alıntı: xampp ile nasıl bağdaştırdın direkt oto olarak post paylaşımını kardeşim script vs varsa xampp a kurarsın olmadan bir işe yaramaz xampp Genişletmek için tıklayın ... Direkt scripti burada yazmak yanlış olabilir ama araştırsanız xampp ın x ini demeden bulursunuz zaten onu anlatmaya çalışıyorum
5 Ocak 2021 #22 mrprocoder M Onaylı Üye Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 2 10 HİZMET YILI yumuss1999' Alıntı: Direkt scripti burada yazmak yanlış olabilir ama araştırsanız xampp ın x ini demeden bulursunuz zaten onu anlatmaya çalışıyorum Genişletmek için tıklayın ... neden yanlış olsun ki kardeşim adam sorununa çözüm arıyor ve ona dolaylı yoldan detaylı şekilde anlatabilirsin önüne demiri verip al arabanı kendin yap demek olmaz bu gün ona yarın sana
yumuss1999' Alıntı: Direkt scripti burada yazmak yanlış olabilir ama araştırsanız xampp ın x ini demeden bulursunuz zaten onu anlatmaya çalışıyorum Genişletmek için tıklayın ... neden yanlış olsun ki kardeşim adam sorununa çözüm arıyor ve ona dolaylı yoldan detaylı şekilde anlatabilirsin önüne demiri verip al arabanı kendin yap demek olmaz bu gün ona yarın sana
5 Ocak 2021 #23 Talpm T Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2020 Mesajlar 302 Tepki puanı 7 Yaş 33 5 HİZMET YILI Kanka genellikle para avcıları kullanıyor *baza erkekleri çekmek için.
5 Ocak 2021 #24 Dredly D Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 38 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI var fakat kullanmanı tavsiye etmmiyorum baskaları begeniyorsun baskalarını takip ediyorsan site takipstardı en son yapıyordum bıraktım
var fakat kullanmanı tavsiye etmmiyorum baskaları begeniyorsun baskalarını takip ediyorsan site takipstardı en son yapıyordum bıraktım
5 Ocak 2021 #25 keskin00 K Onaylı Üye Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 8 9 HİZMET YILI chrome pulginleri oluyodu vardı bende ama bulamadım bi araştır derim
5 Ocak 2021 #26 gunaya01 G Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI vardır da kullanmanı pek tavsiye etmem kardeşim.
5 Ocak 2021 #27 willhendyan W Onaylı Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 27 7 HİZMET YILI nice release!
6 Ocak 2021 #28 AsilTurk42 A Onaylı Üye Katılım 7 Eyl 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 6 5 HİZMET YILI Kullanmanı tavsiye etmem, ban yiye bilirsin.