Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internetin çekip çekmemesi ile ilgilidir kanada da yaşıyorum ona rağmen bana da oluyor ama eğer internetiniz iyiyse reelsi bir aşağıya kaydırıp sonra tekrar yukarıya kaydırın belki değişen bir şey olur
internetin çekip çekmemesi ile ilgilidir kanada da yaşıyorum ona rağmen bana da oluyor ama eğer internetiniz iyiyse reelsi bir aşağıya kaydırıp sonra tekrar yukarıya kaydırın belki değişen bir şey olur
valla ben telefon değiştirmiştim mate 20 lite kullanıyordum inanılmaz kasıyordu bazı reelsler ama telefon hafızasıylada ilgisi olabilir eskiden kasma olmuyordu
redmilerde maalesef böyle bi sorun var bende ilk çıktığında öve öve bitiremedikleri note 9 ve note 9 pro kullandım ikisinde de yer yer bu sorunla karşılaştım hatta bazen sistem yanıt vermiyor diyerek bütün programlar kapanıyordu geri geliyordu eğer yeniden başlatmazsam eski hızına ulaşamıyordu