İnstagram Sayfaları için Hazır Post Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar birden fazla sayfa yönetiyorum ve hızlı gelişme adına çalıntı post kullanmamaya çalışıyorum genelde kendim hazırlıyorum ve şimdide böyle ing eğlenceli videoların çevrildiği bir lyrics sayfası açtım ama bana içerik lazım yani bu ing komedi saayfaları lazım ama bulamıyorum # leri ing olarak denedim ama her yerde saçma sapan hintliler var bildiğiniz böyle ing eğlenceli videolar paylaşan sayfalar var is yazın yada böyle hazır post bulunacak bir yer

Arkadaşlar Sadece yorum yapmış olmak için yazmayın size türk sayfalarını sormadım bende bilrim etraftan post çalmayı benim burda belirttiğim yabancı kaynaklar henüz tr de paylaşılmamış eğlence sayfaları ben onlara türkçe lyrics ekliyip paylaşcam​

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hazır Postları Bulmak Çok Zor Biliyomusun 1 Postu Paylaşıyolar geziyorum Aynı posttan 5 6 tane daha görüyom hepsi birbirinden çalıyo afedersin yanide Bence Bu kötü Durum ...

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pinterestte var reyiz bakabilirsin oraya :)

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kanka tiktok gibi yerlerden alabilirsin bence eğlenceli #

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar birden fazla sayfa yönetiyorum ve hızlı gelişme adına çalıntı post kullanmamaya çalışıyorum genelde kendim hazırlıyorum ve şimdide böyle ing eğlenceli videoların çevrildiği bir lyrics sayfası açtım ama bana içerik lazım yani bu ing komedi saayfaları lazım ama bulamıyorum # leri ing olarak denedim ama her yerde saçma sapan hintliler var bildiğiniz böyle ing eğlenceli videolar paylaşan sayfalar var is yazın yada böyle hazır post bulunacak bir yer​
çok doğru bir şey atmışsın kardeşim swni gönülden tebrik ve takdir ediyorum

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
9eyik var kanka bu sayfada fazlasıyla ingilizce altyazılı yabancı videolar paylaşılıyor yardımcı olacağından eminim göz atabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pinterest post çöplüğü gibi bir bakabilirsin her demden var resim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hazır Postları Bulmak Çok Zor Biliyomusun 1 Postu Paylaşıyolar geziyorum Aynı posttan 5 6 tane daha görüyom hepsi birbirinden çalıyo afedersin yanide Bence Bu kötü Durum ...
ben henüz tr de paylaşılmamış yabancı sayfalarda paylaşılan postlardan söz ettim
Post automatically merged:

türklerin50tonu cok iyi kasıyor :D
kardeş konu ile ne alakası var boş kasma

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben henüz tr de paylaşılmamış yabancı sayfalarda paylaşılan postlardan söz ettim
Post automatically merged:

kardeş konu ile ne alakası var boş kasma
ordakı paylaşımlara bakabılırsın onerı sadece ! boş kasma degil

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
zor be kardeşim

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka TikTok var pinterest var
Kanka en önemlisi de youtubeda farklı dillerde yazıp mizahi şeyler bulabilirsin. Normal videolardır. Sen üzerine edit yaparsın. Sence iyi olmazmı. Gene yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
pinterestte birde amg aılesı var sanırım oradan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...