Öyle de gelen beğeni belli 40-50 falan maxdostum biraz bot bas takipcin yükselsin insanlar otomatik takip eder.
Organik bot satan siteler var kanka onlar tuzlu herhalde baktın mı hiçÖyle de gelen beğeni belli 40-50 falan max
Ben takipçi satın almak istemiyorum beni gerçekten takip edecek doğal organik takipçiler arıyorum dostum zaten reklam ve takipçi alıcak bütçem de yok öğrenciyim reels videolarım çok izleniyor ama takip az günde 3-5 kişi falanOrganik bot satan siteler var kanka onlar tuzlu herhalde baktın mı hiç
hocam o zaman yurt dışından en çok tutan akımları yapmayı deneyebilirsin saniyenin yaptığı gibi kimse de sorgulamıyor zatenBen takipçi satın almak istemiyorum beni gerçekten takip edecek doğal organik takipçiler arıyorum dostum zaten reklam ve takipçi alıcak bütçem de yok öğrenciyim reels videolarım çok izleniyor ama takip az günde 3-5 kişi falan
yavaş yavaş dostum yapcak bişey yok.Öyle de gelen beğeni belli 40-50 falan max
hocam bot takipçi basarsa algoritması kötü olcak hiçten izlen micek ve arkadaş öğrenci oldunu söylüyor bu iş için vercek parası yok büyük ihtimaldostum biraz bot bas takipcin yükselsin insanlar otomatik takip eder.
mantıklı bunu düşünemedim ama risk alamayan viski icemez.hocam bot takipçi basarsa algoritması kötü olcak hiçten izlen micek ve arkadaş öğrenci oldunu söylüyor bu iş için vercek parası yok büyük ihtimal
Hikaye atıyor musun ustaHer gün aynı saatte bir video paylaşmanı öneririm. Günlük bir video olması yeterli. Açıklama kısmına en fazla 6 adet olacak hashtag kullan. Benim kişisel bir 133K bir sayfam var. Ben böyle yapıyorum, böyle yapmanı da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?