örnek veriyorumki benim instagram hesabım 2019 senin 2017 2 mizde taklit onayı yok ama ben sana vurdum ve düştüm ben düştükten sonra taklit onayı alırsam sahte kimlik yaparak sonra sana bidaha vurursam senmi düşeceksin ben mi ?
taklit vurmaktan kastınız ne tam olarak
Berabere kalirsinizörnek veriyorumki benim instagram hesabım 2019 senin 2017 2 mizde taklit onayı yok ama ben sana vurdum ve düştüm ben düştükten sonra taklit onayı alırsam sahte kimlik yaparak sonra sana bidaha vurursam senmi düşeceksin ben mi ?
Adını veremeyeceğim bir site fake hesap ile giriş yaptığın zaman 500 kredi veriyorbedava takipçi hilesi nasıl yapalibilirim siteler haricinde
Berab
Berabere kalirsiniz
eski hesaplar ile taklit atabilirsinBirinin hesabını nasıl kapatabilirim ?
(Gereksiz işler için kullanmayacağım gereken durumlar için)
Birinin hesabını nasıl kapatabilirim ?
(Gereksiz işler için kullanmayacağım gereken durumlar için)
Sadece taklit ile kapanmıyor hesaplareski hesaplar ile taklit atabilirsin
ama en güzeli taklit
bide forum değil reis form spam programlarının %90 ında keylog var
taktiği keninde bulabilirsin dediğin gibi çokSpam Programı Yerine Arkadaşlarına Spam attırabilirsin çeşit çok
taktiği keninde bulabilirsin dediğin gibi çok
Fake hesap oluşturarak 1 sitede 500 kredi veriyorlar siteyi versem reklamdan ban yiycem vermesen adını bilmediğin konuları açma diye konuyu silecekler neysenasıl takipçi kasabilirim
ben kastım bi tane o yöntemle her girdiğimde tel no istio artık yazıyorum kod gelmio tele nedenFake hesap oluşturarak 1 sitede 500 kredi veriyorlar siteyi versem dan ban yiycem vermesen adını bilmediğin konuları açma diye konuyu silecekler neyse
hocam fake hesap açarak kullanıcı adına takipçi gönderen siteleri kullanabilirsiniz
ben kastım bi tane o yöntemle her girdiğimde tel no istio artık yazıyorum kod gelmio tele neden
para kazanma olayını açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?