Onaylı Üye
Öyle şeyler çok eskiden kalmadımı mesela youtube.yt diye bi site vardı onlardan filan bot basabiliyordun instagram üzerindede birkaç site vardıda adlarını hatırlayamıyorum ama bedava kasıl
Çok teşekkür ederim hocamYorumlara bak yarısı yaparsın reis , kolay gelsin , olur , evet yaparsin . Yaa bu nedir arkadaş ya çoğu kişi yorum kasmak için yprum yazıyor ya ben deliriyorum. Konuyu açan arkadaş bence raporla onları bi ban yesinler. Neyse konunuza geleyim . Hocam dediğiniz panelleri kurmak eskiden kolaydı kod mod yazmadan da bulabiliyordunuz ancak suan icin varmıdır bilmiyorum. Bunun hakkında araştırma yapabilirsin. Youtube ye instagram panel kurma yaz veya Ingilizce How to instagram creator panel yaz karşına nasıl yapıldığı çıkacaktır
Ben sadece örnek verdim, sizi takipçi almanız için başka yerlere yönlendirmem uygun olmaz. Forumda takipçiyi nereden alabileceğine dair konular var veya kendiniz bir konu oluşturabilirsiniz.almak için kimi takip etmeliyim?
Umarım ban yersiniz<3
Post automatically merged:
<3
<3
<3
bana haber verir vermez lütfenÖyle şeyler çok eskiden kalmadımı mesela youtube.yt diye bi site vardı onlardan filan bot basabiliyordun instagram üzerindede birkaç site vardıda adlarını hatırlayamıyorum ama bedava kasıl
pek kazanç getireceğini düşünmüyorum çünkü instagram kendini yeniliyor ve gönderilen takipçiler kalıcı olmuyorMerhaba Instagram'da bir kullanıcı kendi sitesini kurdu fake hesaplarla girip kendinize takipçi atabilirsiniz dedi. (Klasik google de gördüğümüz free takipçi sitelerinden...) Aradan 1-2 hafta geçti artık paralı takipçi satıyor 1k bot 5 tl gibi. Acaba bizimde bir site açıp fake hesapları orda toplayıp sonra hepsini bir kullanıcıyı takip ettirme gibi bir şansımız var mı ?