İnstagram Takipçi Hilesi Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öyle şeyler çok eskiden kalmadımı mesela youtube.yt diye bi site vardı onlardan filan bot basabiliyordun instagram üzerindede birkaç site vardıda adlarını hatırlayamıyorum ama bedava kasıl

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
en sağlam site add me fast diye bir platform burada beğeni yorum her şey var sadece insta değil tüm sosyal medya hesabı için kasma sekmeleri var tavsiye ediyorum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yorumlara bak yarısı yaparsın reis , kolay gelsin , olur , evet yaparsin . Yaa bu nedir arkadaş ya çoğu kişi yorum kasmak için yprum yazıyor ya ben deliriyorum. Konuyu açan arkadaş bence raporla onları bi ban yesinler. Neyse konunuza geleyim . Hocam dediğiniz panelleri kurmak eskiden kolaydı kod mod yazmadan da bulabiliyordunuz ancak suan icin varmıdır bilmiyorum. Bunun hakkında araştırma yapabilirsin. Youtube ye instagram panel kurma yaz veya Ingilizce How to instagram creator panel yaz karşına nasıl yapıldığı çıkacaktır
Çok teşekkür ederim hocam :)
almak için kimi takip etmeliyim?
Ben sadece örnek verdim, sizi takipçi almanız için başka yerlere yönlendirmem uygun olmaz. Forumda takipçiyi nereden alabileceğine dair konular var veya kendiniz bir konu oluşturabilirsiniz.
Post automatically merged:

<3

<3

<3

<3
Umarım ban yersiniz :)

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bot olduğu bariz oldugu için aslında çok ta işe yaramıyor yani 5 tl için değmez

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adminler ilgilenirse sevinirim boş yorum doldu konu, python üzerinden çalışacağım teşekkür ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
youtube ne işe yarıyor agam gir insta takipçi sitesi oluşturma yaz hepsi anlatıyor youtube teyze sağolsun :D

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "mami0400, postagem: 2309582, membro: 1346566"]
youtube neş yarıyor agam gir insta takipçi sitesi oluşturma yaz hepsi anlatıyor youtube teyze sağolsun : D
[/CITAR]
anlamadım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Yapmasına yapılır fakat yapmak için harcayağın ücret ve zamanı göz önüne alırsak mevcut takipçi satanlardan almak daha mantıklı. He kendim için değil para kazanmak için satış işine giricem diyosan mantıklı bir proje tabi başarabilirsen.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Instagram'da bir kullanıcı kendi sitesini kurdu fake hesaplarla girip kendinize takipçi atabilirsiniz dedi. (Klasik google de gördüğümüz free takipçi sitelerinden...) Aradan 1-2 hafta geçti artık paralı takipçi satıyor 1k bot 5 tl gibi. Acaba bizimde bir site açıp fake hesapları orda toplayıp sonra hepsini bir kullanıcıyı takip ettirme gibi bir şansımız var mı ?
pek kazanç getireceğini düşünmüyorum çünkü instagram kendini yeniliyor ve gönderilen takipçiler kalıcı olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...