S
Platin takipçi ve Seri takipçiİnstagram takipçi hilesi varmı 1000 takipçi basabileceğimiz üçretsiz olucak
platin takipçi ne kadar takipçi veriyorPlatin takipçi ve Seri takipçi
fake hesap ile girersen daha iyi olur kanka
eğer site soruyosan biliyosundur zaten fake hesap ile girilmesi gerektiğini
onlarda çok yoruyor be kanka 5 basıyor sonra başka hesapla gel 5 yap canım sıkılıyor açıkçasışifresiz takipci siteleri var anca onlarla azar azar yapabilirsin
aga bu aralar paneller sıkıntı orda 500 yazıyor ama sana atıyo 3 tane şuan bütün paneller öyleplatin takipçi ne kadar takipçi veriyor
Bakalım şu sitelerin ismini aldım bakalım ne kadar veriyor denicem teşekür ederimaga bu aralar paneller sıkıntı orda 500 yazıyor ama sana atıyo 3 tane şuan bütün paneller öyle
ne demek dostum kolay gelsinBakalım şu sitelerin ismini aldım bakalım ne kadar veriyor denicem teşekür ederim
kendi hesabınla giriş yaparsan hesabın çalınır dostum girdiğin bilgileri panel kurucusu görebiliyor o yüzden fake hesaplar ile giriş yapıcaksınbu tarz siteler mevcut ama araplardan geçilmiyo ve hesabın hemen kapatılıyo
başka sitelerde öyle yapıyorum kanka yoksa senin hesap başkalarını felan takip ediyorkendi hesabınla giriş yaparsan hesabın çalınır dostum girdiğin bilgileri panel kurucusu görebiliyor o yüzden fake hesaplar ile giriş yapıcaksın