Onaylı Üye
Dostum bedava olarak kimse yapmaz bu olayı inan ben yapıyorum diyen varsa da bil ki senin zararını düşünecek birisidir o yüzden inanma bu tür şeylereBedava takipçi kasmak istiyorum bir kaç site buldum ama 10 20k olucak kadar çıkmaz bildiğiniz ücretsiz takipçi siteleri varsa yazarmısınız fake hesabım var her şey hazır eskiden yapıyordum ama çoğu panel kapanmış bilgisi olan yazabilir mi
önerebileceğin garantili bir takipçi satan site varmıbedava panellerin çoğu eskide kaldı ve takipçi fiyatları o kadar da yüksek değil
ben plati.ru dan almıştım satıcıyı hatırlamıyorumönerebileceğin garantili bir takipçi satan site varmı
hocam link at atmak yasak diye biliyom link atsam bile site 3 5 dk bekletiyor 5 10 takipçi atıyor denemek isdiyorsan google yazsan çıkarBedava takipçi kasmak istiyorum bir kaç site buldum ama 10 20k olucak kadar çıkmaz bildiğiniz ücretsiz takipçi siteleri varsa yazarmısınız fake hesabım var her şey hazır eskiden yapıyordum ama çoğu panel kapanmış bilgisi olan yazabilir mi
google ye topfollow yaz indir yeni face hesap açıp topfollow gir kanka ordan kendine at basit kendin uğraş kalıcı takipçiBedava takipçi kasmak istiyorum bir kaç site buldum ama 10 20k olucak kadar çıkmaz bildiğiniz ücretsiz takipçi siteleri varsa yazarmısınız fake hesabım var her şey hazır eskiden yapıyordum ama çoğu panel kapanmış bilgisi olan yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?