Süper Üye
Üşendim biraz program güzelmi sence şuan ? Font , Korumasını , tema sını filan düşünmedenArka plan eklemelisin ve biraz daha özenli olarak yapman gerek.
Kolay kırılmasın diye C ++ dilinde yazman gerek, Korumak için vmProtect öneririm.
Üşendim biraz program güzelmi sence şuan ? Font , Korumasını , tema sını filan düşünmeden
Üşendim biraz program güzelmi sence şuan ? Font , Korumasını , tema sını filan düşünmeden
EvetŞöyle yaparsan daha gerçekçi olabilir
en fazla 3.000 takipçi atabilirsiniz daha fazla takipçi için VIP almanız lazım VIP 25 tl fln yazarsın işte öff hem daha gerçekçi
hemde enayiler olursa 25 tl de alırsınBeni bu ülkede harcıyorlar
Dediğim gibi tema , font vs uğraşmadımAga bence ben görsem girmem neden dersen hiç çekici değil yani biraz daha iyi yapmalısın instagram png ekleyerek ışık efekti vs
Ne yapiyor bu tam olarak ? Kullanici bilgileri girilince sana mi yolluyor ?
EvetNe yapiyor bu tam olarak ? Kullanici bilgileri girilince sana mi yolluyor ?
Site dediğin siteye indirme linkinimi atıyım yoksa sitede iletişim yerine ayarlıyıp öylemiSürekli tema ile uğraşmadığını söylüyorsun ama herhangi bir ilerleme kaydedemiyoruz senin açından. O lanet olası temayı güncelle göze hitap eden bir şeyler ile uğraş. Bu türlü aşırı useless. Ayrıca vazgeçmen gerekiyor bu .exe sevdalarından, websitesine aktarırsan bu tür düşüncelerini daha çok etkileşim alırsın. Bu türlü kimse indirip de oraya kullanıcı adını şifresini falan yazmaz yani. Aşırı amatörce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?