Merhaba sevgili Memory Hackers ailesi bir süredir sahip olduğum sayfalar mevcut ancak iş değişikliği sebebi ile farklı bir sektöre yöneleceğim bir hayli gönderi mevcut. Önceden bir değişiklik yaptığımız zaman ücretli program ile halletmiştim, şu an sadece post silme için de para vermek istemiyorum açıkçası. Sizlerin bildiği yahut kullandığı (İOS & PC) yazılım ve uygulamalar mevcut ise tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
İlgilendiğiniz için, tavsiye ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim, birazcık araştırma gerçekleştirdim ve hesabı tehlikeye atamam bu yüzden yeniden ücretli olarak silme işlemini gerçekleştirmeye karar verdim.
İlgilendiğiniz için, tavsiye ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim, birazcık araştırma gerçekleştirdim ve hesabı tehlikeye atamam bu yüzden yeniden ücretli olarak silme işlemini gerçekleştirmeye karar verdim.
o tur programlar hesap calmiyorlar. programa giris yaparken sizi farkli ulkelerden giris yapti olarak gosterdigi icin instagram sifreni otomotik olarak degistiriyor
o tur programlar hesap calmiyorlar. programa giris yaparken sizi farkli ulkelerden giris yapti olarak gosterdigi icin instagram sifreni otomotik olarak degistiriyor