İnstagram,Youtube,Tiktok - Etiket - Hashtag Önerileriniz Neler

Seçkin Üye
Merhabalar,

İnstagram, youtube, tiktok gibi sosyal medya platformlarında video veya fotoğraf paylaşımı gerçekleştireceğimizde tanıdığımız takip edildiğimiz veya ettiğimiz kişilerden farklı kişilere ulaşmasını sağlamak, dolaylı yoldan takipçi sayımızın artması için nasıl etiket hashtaglar önerirsiniz bu konuda tecrübeniz veya bilginiz var mıdır paylaşabilir misiniz

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
8
Sosyal
fyp gülücük :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
Ben YouTube'da müzik yayınlıyorum o müziğin adını vs hashtag olarak şarkıcının adı, şarkı adı vs önüme gelen her şeyle dolduruyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Paylaştığın içerikle ilgili kelimeleri kelime gruplarını hashtag olarak yapıştır . Önerilenler kısmına birden çok seçenek gelecektir bir yerde görmüştüm az paylaşılan hashtagleri tagleyin diye . Fotoğraf paylaştığım zaman çoktan aza doğru etiketlemeye başlardım .

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
8
Sosyal
Fyp internetten baktım şimdi baya popülermiş sende mi kullanıyorsun fyp kısmı tamam gülücük nasıl olacak :D
tiktokta etiketler kısmına fyp yazınca yanında yamuk olan gülücük olan çıkıyor ama aslında etiketler çok önemli değil tabi önemli de daha önemlisi güncel içerikler paylaşmak

Seçkin Üye
Ben YouTube'da müzik yayınlıyorum o müziğin adını vs hashtag olarak şarkıcının adı, şarkı adı vs önüme gelen her şeyle dolduruyorum.
Anladım peki bunun size bi getrisi var mıdır takipçi sayınızda artma veya başka bi katkısı izlenme vs.
Paylaştığın içerikle ilgili kelimeleri kelime gruplarını hashtag olarak yapıştır . Önerilenler kısmına birden çok seçenek gelecektir bir yerde görmüştüm az paylaşılan hashtagleri tagleyin diye . Fotoğraf paylaştığım zaman çoktan aza doğru etiketlemeye başlardım .
Anladım önerin için teşekkür ederim bende dediğin gibi az kullanılmış hashtag bulmaya çalışayım ama :D zor olacaktır diye düşünüyorum
tiktokta etiketler kısmına fyp yazınca yanında yamuk olan gülücük olan çıkıyor ama aslında etiketler çok önemli değil tabi önemli de daha önemlisi güncel içerikler paylaşmak
Anladım güncel içerik değil de mesela bi spor videosuna acayip boş bi edit tarzı bi şey yada cs go arkadaşınla girmişsin sesli bi şekilde oynuyorsun eğlenceli olduğunu düşünüyorsun ama karşıya nasıl yansır bilemiyorum :QWEWQ

Griffin Premium
Ödüller
16
Ne paylaşıyorsan onun hakkında bir etiket paylaş populer hashtag'lar kullanabilirsin marka veya konum etiketi de olabilir içerikle uyumlu etiketler de fena sayılmaz vs. vs.

Seçkin Üye
Ne paylaşıyorsan onun hakkında bir etiket paylaş populer hashtag'lar kullanabilirsin marka veya konum etiketi de olabilir içerikle uyumlu etiketler de fena sayılmaz vs. vs.
Deneyeceğim bunu bakalım ne olacak merak da ediyorum :D 15 satır etiket yapanlar oluyor da .QWEQW ona kopuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
Çok ucuz fiyatlara hesap boostlama yapılır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
paylaştığın içerikle ilgilli hastag aç ve fyp :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
Anladım peki bunun size bi getrisi var mıdır takipçi sayınızda artma veya başka bi katkısı izlenme vs.

Anladım önerin için teşekkür ederim bende dediğin gibi az kullanılmış hashtag bulmaya çalışayım ama :D zor olacaktır diye düşünüyorum

Anladım güncel içerik değil de mesela bi spor videosuna acayip boş bi edit tarzı bi şey yada cs go arkadaşınla girmişsin sesli bi şekilde oynuyorsun eğlenceli olduğunu düşünüyorsun ama karşıya nasıl yansır bilemiyorum :QWEWQ
Gelen takipçiler , fotoğraf paylaştığım için mi bilmiyorum hep hintliydi aman dikkat :)

Seçkin Üye
Çok ucuz fiyatlara hesap boostlama yapılır.
:D ne kadar ucuz liginiz ney
fyp ney oluyor herkez fyp diyor
'Senin kendi sayfan' olarak geçiyor
paylaştığın içerikle ilgilli hastag aç ve fyp :D
:D Tamamdır teşekkürler
Gelen takipçiler , fotoğraf paylaştığım için mi bilmiyorum hep hintliydi aman dikkat :)
Neden dikkat ediyon :D anime fotoğrafımı paylaştın naptın merak ettim :D

Üye
foryourpage, fyp, fyp gülücük, nedense bu üçü çok tutuyor

Süper Üye
Ödüller
4
içeriğinle alakalı bir hashtag ve ardından #kesfetbenionecikar :)

Seçkin Üye
bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim
Senin de işine yaradıysa güzel oldu
foryourpage, fyp, fyp gülücük, nedense bu üçü çok tutuyor
Söylediklerinin hepsi aynı anlama geliyor internet baktım bende deneyeceğim
içeriğinle alakalı bir hashtag ve ardından #kesfetbenionecikar :)
Keşfet beni öne çıkar biraz cringe gibi :D sanki

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.