Fyp internetten baktım şimdi baya popülermiş sende mi kullanıyorsun fyp kısmı tamam gülücük nasıl olacakfyp gülücük
tiktokta etiketler kısmına fyp yazınca yanında yamuk olan gülücük olan çıkıyor ama aslında etiketler çok önemli değil tabi önemli de daha önemlisi güncel içerikler paylaşmakFyp internetten baktım şimdi baya popülermiş sende mi kullanıyorsun fyp kısmı tamam gülücük nasıl olacak
Anladım peki bunun size bi getrisi var mıdır takipçi sayınızda artma veya başka bi katkısı izlenme vs.Ben YouTube'da müzik yayınlıyorum o müziğin adını vs hashtag olarak şarkıcının adı, şarkı adı vs önüme gelen her şeyle dolduruyorum.
Anladım önerin için teşekkür ederim bende dediğin gibi az kullanılmış hashtag bulmaya çalışayım amaPaylaştığın içerikle ilgili kelimeleri kelime gruplarını hashtag olarak yapıştır . Önerilenler kısmına birden çok seçenek gelecektir bir yerde görmüştüm az paylaşılan hashtagleri tagleyin diye . Fotoğraf paylaştığım zaman çoktan aza doğru etiketlemeye başlardım .
Anladım güncel içerik değil de mesela bi spor videosuna acayip boş bi edit tarzı bi şey yada cs go arkadaşınla girmişsin sesli bi şekilde oynuyorsun eğlenceli olduğunu düşünüyorsun ama karşıya nasıl yansır bilemiyorum :QWEWQtiktokta etiketler kısmına fyp yazınca yanında yamuk olan gülücük olan çıkıyor ama aslında etiketler çok önemli değil tabi önemli de daha önemlisi güncel içerikler paylaşmak
Deneyeceğim bunu bakalım ne olacak merak da ediyorumNe paylaşıyorsan onun hakkında bir etiket paylaş populer hashtag'lar kullanabilirsin marka veya konum etiketi de olabilir içerikle uyumlu etiketler de fena sayılmaz vs. vs.
Gelen takipçiler , fotoğraf paylaştığım için mi bilmiyorum hep hintliydi aman dikkatAnladım peki bunun size bi getrisi var mıdır takipçi sayınızda artma veya başka bi katkısı izlenme vs.
Anladım önerin için teşekkür ederim bende dediğin gibi az kullanılmış hashtag bulmaya çalışayım amazor olacaktır diye düşünüyorum
Anladım güncel içerik değil de mesela bi spor videosuna acayip boş bi edit tarzı bi şey yada cs go arkadaşınla girmişsin sesli bi şekilde oynuyorsun eğlenceli olduğunu düşünüyorsun ama karşıya nasıl yansır bilemiyorum :QWEWQ
Çok ucuz fiyatlara hesap boostlama yapılır.
'Senin kendi sayfan' olarak geçiyorfyp ney oluyor herkez fyp diyor
paylaştığın içerikle ilgilli hastag aç ve fyp
Neden dikkat ediyonGelen takipçiler , fotoğraf paylaştığım için mi bilmiyorum hep hintliydi aman dikkat
Senin de işine yaradıysa güzel oldubilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim
Söylediklerinin hepsi aynı anlama geliyor internet baktım bende deneyeceğimforyourpage, fyp, fyp gülücük, nedense bu üçü çok tutuyor
Keşfet beni öne çıkar biraz cringe gibiiçeriğinle alakalı bir hashtag ve ardından #kesfetbenionecikar
keşfete emir verSenin de işine yaradıysa güzel oldu
Söylediklerinin hepsi aynı anlama geliyor internet baktım bende deneyeceğim
Keşfet beni öne çıkar biraz cringe gibisanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?