THIS IS THE WAY
Uzman Üye
havuz sistemimi var bilmiyordumBu tür sitelere ne para ver, nede ücretsiz şekilde uğraş. İnternette tonlarca Instagram havuz takipçi scripti var al bi domain oraya kur haftada çok rahat 20k takipçi kasarsın, yüksek takipçili hesapları da cebe atarsın
teşşşekürler hocam ♥pıyasa var ucretlı olarak 100 200 gıbı fıyatlara takıpcı atan kışıler . ne kdr guvenılır bılmıyorum ama genede ıyı araştırmak ve kolay aldanmamak lazım . dıkkatlı olmanı sıddetle onerırım krdesım katakullıye gelme
genellde yeni hesap açıp onu kullanıp kendime gönderme yapıyorumkardeşim bir süre ban yiyor hesaplar bot atma arkadaşlarını ekle sonra gt yap herkese hesabın çalınır birde sitelere güven olmaz
güvenmiyorum kanka zaten eyw yorumun içinkardeşim bir süre ban yiyor hesaplar bot atma arkadaşlarını ekle sonra gt yap herkese hesabın çalınır birde sitelere güven olmaz
Hesabın otomatik olarak birilerini takip ediyorsa bu havuz sistemidir. Çoğu site bu mantıkla çalışır. Silinmeyen takipçi diye garanti veren siteler ise 1 dakikada yaklaşık 250,300 hesap kuruyor bot ile boş hesaplar da takipden çıkmadığı için kalıcı oluyor haliyle.havuz sistemimi var bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?