4 milyon yorum var tek tek yukarı gelirsem ömrüm biterYeni bir yorum yap ve geri gel. Sonra 2 yorumunu da gösterir gönderinin altında. Geri gelden kast ettiğim, gönderinin tam haline gel yani. Genel olarak ben böyle buluyorum yorumumu. Ha, yorumlar bazen bug mu ya da değil mi bilmiyorum ama bazen de zamana göre listeleniyor. Böyle olunca da yorumu bulmak zor haliyle. Tek tek yukarı çıkıp bulmak gerekiyor![]()
İşte zaman ayarlı listelenme ise ne yazık ki öyle4 milyon yorum var tek tek yukarı gelirsem ömrüm biter![]()
Denedim olmadıİşte zaman ayarlı listelenme ise ne yazık ki öyleDiğer yöntemi dene istersen; bir daha yorum at ve geri dön. 2 yorumunu da gösterir belki.
Şuan telefon üzerinden test ettim; bende oluyor valla :/ Dilersen bide yukarıdaki arkadaşın dediğini dene. Söylediği yöntemde işe yarıyor diye biliyorum. Yan hesaplardan kendi yorumumu görüyorum çünkü.Denedim olmadı![]()
Sadece beni tek takip edecek yoksa başkalarını takip etse de olur muYan hesap açıp önce kendi hesabını takip et sonra yorum attığın gönderiye git direk olarak senin yorumunu görüceksin
Başkalarınıda takip etsen sıkıntı yok instagramda şu mantık var takip ettiğin bir kişi görebildiğin bir gönderiye yorum yaparsa gönderinin alt tarafında yorumlar önizlenirken takip ettiğin kişinin yorumu görünüyorSadece beni tek takip edecek yoksa başkalarını takip etse de olur mu
Dediğini denedim fakat olmadıBaşkalarınıda takip etsen sıkıntı yok instagramda şu mantık var takip ettiğin bir kişi görebildiğin bir gönderiye yorum yaparsa gönderinin alt tarafında yorumlar önizlenirken takip ettiğin kişinin yorumu görünüyor
Tıkladım olmadıyorumlara tıkladınmı ?