- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar instagramdan bir kıza ne yazmalıyım konu nasıl açarım nasıl tanışırım yardımcı olurmusunuz
ilk ne yazmalıyım tanışmak içinYani içinden nasıl geliyorsa öyle yazmalısın ama kendi fikrim muhabbeti sen başlat nelerden hoşlanırsın hangi müzikleri dinlersin işte öyle böyle devam ederseniz illa ki konu açılır
knk onlara pek dönüş olmuyorselam yaz
knk storysinde kendi fotosunu paylaşmış ne mesaj atabalirimkikanka storysine mesaj at zaten geri döner ordanda başlar muhabbet
elraen limon taktiği kullan her kızda işe yaramaz ama belki onu etkilerknk storysinde kendi fotosunu paylaşmış ne mesaj atabalirimki
kanka limon taktiğini deneknk onlara pek dönüş olmuyor
knk sadece limonmu atim başka birşey yazimmikanka limon taktiğini dene
ben genelde kivi atarak başlıyorum sonra onunla ilgili sorular sorarak ortak nokta bulup devam ediyorumarkadaşlar instagramdan bir kıza ne yazmalıyım konu nasıl açarım nasıl tanışırım yardımcı olurmusunuz
limon atimmiben genelde kivi atarak başlıyorum sonra onunla ilgili sorular sorarak ortak nokta bulup devam ediyorum
limon atimmiselam merhaba sakın yazma . Hikaye attıgı zaman hikayesine alev de atma ama hikayesiyle ilgili bir şey yazabilirsin. Kedi atmışsa mesela onla ilgili bir yazı yazabilirsin senin de kedin varsa kedi fotografını at açmalı olarak. İlgisini çeker.
kızlar genelde manzara hikayesi gündelik yaptıklarını bir de kendilerini atıyor. Detayı yakala arka planda olan bir ayrıntıyı yakalayıp onla ilgili bir yazı yaz o bile şaşırır. Tabi fotografa baglılimon atimmi