13 Haz 2021 #1 Vandice Uzman Üye Katılım 22 Şub 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Python: kaciniciHarf = int(input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ")) kacileBaslasin = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Bu kodlar da nerdeyse herşey aynı sadece tırnak için ve değişken adı farklı ama üsteki çalışırken alttaki hiçbir şekilde çalışmıyor sebebini merak ettim.
Python: kaciniciHarf = int(input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ")) kacileBaslasin = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Bu kodlar da nerdeyse herşey aynı sadece tırnak için ve değişken adı farklı ama üsteki çalışırken alttaki hiçbir şekilde çalışmıyor sebebini merak ettim.
13 Haz 2021 #2 Cromeflex Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua Süper Üye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 634 Çözümler 5 Tepki puanı 112 Ödüller 11 10 HİZMET YILI int leri çıkartırsan düzelir gibi bide şöyle denermisin kaciniciHarf = input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ") kacileBaslasin = input("Kacıncı karakterden baslasin : ")
int leri çıkartırsan düzelir gibi bide şöyle denermisin kaciniciHarf = input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ") kacileBaslasin = input("Kacıncı karakterden baslasin : ")
13 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 Vandice Uzman Üye Katılım 22 Şub 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Cromeflex' Alıntı: int leri çıkartırsan düzelir gibi bide şöyle denermisin kaciniciHarf = input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ") kacileBaslasin = input("Kacıncı karakterden baslasin : ") Genişletmek için tıklayın ... Söylediğin gibi yaptığımda çalışıyor ama bide şöyle bişe denedim öylede çalışıyor. baslangic = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Galiba int koyunca değişkenin harf uzunluğu 10'u geçmemeli gibi birşey diyordu. Öyle birşey olabilir mi ?
Cromeflex' Alıntı: int leri çıkartırsan düzelir gibi bide şöyle denermisin kaciniciHarf = input("Cumlenin kacıncı harfini istersiniz (Bosluklar dahildir!) : ") kacileBaslasin = input("Kacıncı karakterden baslasin : ") Genişletmek için tıklayın ... Söylediğin gibi yaptığımda çalışıyor ama bide şöyle bişe denedim öylede çalışıyor. baslangic = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Galiba int koyunca değişkenin harf uzunluğu 10'u geçmemeli gibi birşey diyordu. Öyle birşey olabilir mi ?
14 Haz 2021 Yasaklandı #4 swahty S Banlı Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 609 Çözümler 7 Tepki puanı 54 Yaş 26 5 HİZMET YILI Çıktıları düzeltmeyi denedinmj ?
14 Haz 2021 #5 Cromeflex Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua Süper Üye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 634 Çözümler 5 Tepki puanı 112 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Vindica1661' Alıntı: Söylediğin gibi yaptığımda çalışıyor ama bide şöyle bişe denedim öylede çalışıyor. baslangic = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Galiba int koyunca değişkenin harf uzunluğu 10'u geçmemeli gibi birşey diyordu. Öyle birşey olabilir mi ? Genişletmek için tıklayın ... Int koymana gerek yokki dostum her türlü toplarsın o iki değişkeni eğer sayıysa
Vindica1661' Alıntı: Söylediğin gibi yaptığımda çalışıyor ama bide şöyle bişe denedim öylede çalışıyor. baslangic = int(input("Kacıncı karakterden baslasin : ")) Galiba int koyunca değişkenin harf uzunluğu 10'u geçmemeli gibi birşey diyordu. Öyle birşey olabilir mi ? Genişletmek için tıklayın ... Int koymana gerek yokki dostum her türlü toplarsın o iki değişkeni eğer sayıysa
14 Haz 2021 Konuyu başlatan #6 Vandice Uzman Üye Katılım 22 Şub 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Cromeflex' Alıntı: Int koymana gerek yokki dostum her türlü toplarsın o iki değişkeni eğer sayıysa Genişletmek için tıklayın ... Ya normalde inputtan sayıyı alınca string olarak alıyor ondan int'e çeviriyorum. Şimdi string olarak alıyor altta int'e çeviriyorum çözdüm yani Post automatically merged: 14 Haz 2021 swahty' Alıntı: Çıktıları düzeltmeyi denedinmj ? Genişletmek için tıklayın ... Çıktıdan kastın tam olarak ney Son düzenleme: 14 Haz 2021
Cromeflex' Alıntı: Int koymana gerek yokki dostum her türlü toplarsın o iki değişkeni eğer sayıysa Genişletmek için tıklayın ... Ya normalde inputtan sayıyı alınca string olarak alıyor ondan int'e çeviriyorum. Şimdi string olarak alıyor altta int'e çeviriyorum çözdüm yani Post automatically merged: 14 Haz 2021 swahty' Alıntı: Çıktıları düzeltmeyi denedinmj ? Genişletmek için tıklayın ... Çıktıdan kastın tam olarak ney
14 Haz 2021 Yasaklandı #7 swahty S Banlı Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 609 Çözümler 7 Tepki puanı 54 Yaş 26 5 HİZMET YILI Vindica1661' Alıntı: Ya normalde inputtan sayıyı alınca string olarak alıyor ondan int'e çeviriyorum. Şimdi string olarak alıyor altta int'e çeviriyorum çözdüm yani Post automatically merged: 14 Haz 2021 İnternet çıktısı mı demek istedin Ayn Genişletmek için tıklayın ...
Vindica1661' Alıntı: Ya normalde inputtan sayıyı alınca string olarak alıyor ondan int'e çeviriyorum. Şimdi string olarak alıyor altta int'e çeviriyorum çözdüm yani Post automatically merged: 14 Haz 2021 İnternet çıktısı mı demek istedin Ayn Genişletmek için tıklayın ...