Ads Expert 👨💻
Donator
12100f tek cekirdek performansinda 5500dan daha iyi. Oyunlar genelde tek cekirdege gore optimize edildigi icin belirtmek istedim17 bin TL'ye iyi bir sistem, ancak yerine bağlantısını paylaştığım sisteme bir göz atmanı ve ardından eklediğim YouTube videosunu izlemenizi öneririm. RX 6650 XT, RTX 3060 ile yarışan bir karttır ve çoğu oyunda daha yüksek performans sunmaktadır. Önerdiğim sistemde, i3 12100F'den çok daha iyi olan Ryzen 5 5500 bulunmaktadır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ayrıca lütfen ama lütfen ssd al o sisteme o kadar pişmanım ki 1 tb ssd almadıgıma...Baktıgın sistemin aynısını 2-3 ay önce 12k'ya aldım. Monitör ile birlikte 17 ye denk geldi toplam alınır mı alınır kotu değil ama ileride islemci değistirme gereği duyabilirsin.
açıkcası bayadır araştırıyorum lakin bu fiyata max bunu buldum gibi malum zamlardan dolayımillet i3 güzel değil git en kötü i5 al demiş AMA NE ALAKA. i3 diye hor görüyor millet. Sorsak 8. nesil i7 mi yoksa 10. nesil i3 mü diye, düşünmeden i7'yi seçerler şaka gibi valla ya. Soruna cevap verecek olursam 17k'ya alabilirsin onu ancak o fiyata daha iyilerini bulabilirsin biraz daha araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?