Intel i3 5500u boştayken 65-70 derece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pcde sadece Discord ve Chrome açık laptop kullanıyorum pcnin sağ tarafında harddisk var sanırım orası bile sıcak anlamış değilim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
9 HİZMET YILI
Yabancı forumlarda 5500u ile ilgili bir sıcaklık şikayetine denk gelemedim, öncelikle laptop temizliği sonrasında termal macun ve bakır plaka kontrolu yap, windows10 işletim sisteminse arka planda gereksiz enerji harcayan programların başlangıçtan kaldır ve win10 speed up diye aratıp sonuçları deneyebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
termal macun ile ilgili bir sorun, hatta fanlarla ilgili bir sorun olabilir, su soğutucu kullanmanızı tavsiye ederim, işlemcinin soğutulmasında çok yardımcı olur

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
discord chrome gibi programlar ram e yüklenen programlardır eğer ram yeteri kadar güçlü değil ise işlemci ve daha sonrasında ekran kartına binerler ram ini değiştirebilrisin ya da işlemcin yanmış olabilir vakit kaybetmeden bilgisayarcıya götür

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
termal macununu değiştir ve fanları temizle . Havalar çok sıcak bakım önemli bu havada insanlar bile hararet yapıyor pc napsın :D

Üye
6 HİZMET YILI
Faça uma limpeza de 3 em 3 ou 6 em 6 meses no pc.
Verifique a pasta térmica do processador e se está tendo ventilação. Não deixe acumular sujeira de mais!

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
termal macun yenile ve kasa içinde ki hava akışını doğru sağladığına emin ol işlemci üzerinde ki fanın temiz olmasına dikkat et ve masa üstünün boş olduğuna emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben stock fanı değiştirdikten ve bi güzel macunladıktan sonra problem çözülmüştü sana da öneririm. stock fanlar pek soğutmuyor işlemciyi

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeş termal macun ve termal pedleri yenile. kasa fanlarının temizliğini yap. PC boştayken Arka planda çalışan birçok program uygulama var onalrı da kap. Sıcaklık değerleri en az 10-15 derece değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...