İntel i7 2600K işlemciye yeni anakart alacağım yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı parçalarını yeniliyorun şu an ki sistemim;
İntel i7 2600K
Asus Z77-A Anakart
Kingston HyperX Fury blue 4Gb (2 tane)
Msi GeForce Gtx 560 ti
Ve parça parça yenilemem lazım maddi imkanlardan dolayı
Şu an sadece anakart ve ram değiştireceğim bir kaç ay sonra ise ekran kartını yenileyeceğim

MSI B450m-a Pro max ddr4 4133mh Am4 (anakart)
Xpg 8gb 3200 mhz ddr4 Gammix D30 (ram)

Parçalarını almak istiyorum diğer bileşenlerle uyum sorunu yaşar mıyım? Cevaplarınız için teşekkürler

Üye
8 HİZMET YILI
tavsiye etmem
Post automatically merged:

daha güncel işlemcilere bak ikinci elden

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ram ve anakart iyi fakat rami yapabilirsen çift kanal yap yani 8x2 almanı öneririm çift kanal ram fps artışı sağlayacaktır anakartının LGA 1155 pin olmasına dikkat etki işlemcinle uyumlu olsun işlemcin k serisi ibr işlemci eğer soğutucun varsa biraz oc yapabilirsin aksi takdirde cpu odaklanan oyunlarda biraz darboğaz olabilir güçlü bir gpu alırsan ve hazır ekran kartını yükseltiyorken yanına bir m.2ssd ya da normal ssd alıp windowsunu ona kurup oyunlarınıda şuanki diskine kurabilirsin iyi forumlar

Üye
5 HİZMET YILI
ramini 4x2 yaparsan daha iyi olabilir benim abimde 8 vardı yandı kullanamadı pc yi 4x2 yaparsan biri yanar diğerini kullanırsın

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2011 Yılında çıkmış 2.Nesil i7 işlemci ye iyileştirme yapmak çok saçma paranı çöpe atma kardeş.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum bence parçaların iyi bir sorun olmaz kullanabilirsin

At yalanı ÖPEYİM inananı Adamın elinde i7 2600 İNTEL İŞLEMCİ VAR , ALMAK İSTEDİĞİ ANAKART AM4 YANİ AMD anakart yeminle moderatör olsam sen ve senin gibilere takır takır ban atarım.

Sırf Spam yapıyorsunuz diye.

Emin ol sen senin bilgin burdaki çocukların %80 'ninden daha fazla bunlardan yardım istemek kasap 'a diş çektirmek gibi birşey.

Seninde ucundan yakaladığın gibi o Anakart AM4 yani AMD işlemciler için yapılmış anakart senin i7 2600 ile uyumsuz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun seversen AMD almasın en az 4GB OLMASI LAZIM ama paran varsa sen bunu 6GB yap yada 8GB 10 sene bişey olmaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...