Süper Üye
ne kadar pp de amd ile ilgili şeyler görsende fanboyu değilim intel işlemcili pc kullandım 6-7 yılkral böyle devam et sana AMD'den sponsorluk gelcek sabretşaka bir yana güzel tespitlerle konuyu iyi özetliyorsun helalolsun
yanlışın var bazı oyunlar tek çekirdeğe bazıları çoklu çeirdeğe bakar işlemcinin oyuna pek bir etkisi yoktur pubg gibi optimizasyonu bozuk oyunlarda işlemci daha bakındır ama işlemci ekran kartını beslere çoğu oyunda yüksek fps alabiliyorsun örn i5 10400 alacağına ryzen 7 2700x alırsın daha iyi olur veya 3600 alıp ekran kartına biraz daha bğtçe ayırabilirsin fps türü oyun oynamıyorsan intel almanın bir anlamı yokAbi oyun için intel. Yazılım cart curt için ise AMD. Gerisi yalan.
ben burada karşılaştırma falan yapmıyorum intel ve amd intel vs amd değil başlığı okursanknk intel ve amd yazmışsın hangisi daha iyi yazmamışsın hemen kelime oyunu yapalım
alacaksan al dolar 10 u vurur benden söylemesiabi şuan fiyatlar bok gibi pc alınmaz
öyle deme bence intelde baya iyi işler çıkarmaya başladı amd ye baya fırsat vermişti şimdi 10. nesilde düzelmeye başladı 11. ve 12. nesillerde daha iyi olacağını düşünüyorum0 iqlu intel fanboy kardeşlerim için güzel bilgi knk XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?