Arkadaşlar işlemci değişicem bu Xeon işlemciyi alıcam. Ama bazı sorularım var.
İşlemcim bu:
Anakartım bu:
Bu alacağım işlemci anakartıma uygun mu? Ve bana artıları eksileri ne olucaktır? (Lütfen bilen arkadaşlar yorum atarsa sevinirim. Boş yorum yapmayın.)
Xeon işlemciler genel de sunucular için kullanılır. Uzun süre açık kaldığı halde zarar görmeden uzun yıllar boyunca kullanılmak için tasarlanmıştır.
zaten iyi bir işlemcin var niye değiştirmek istiyorsun ki?
Xeon işlemciler genel de sunucular için kullanılır. Uzun süre açık kaldığı halde zarar görmeden uzun yıllar boyunca kullanılmak için tasarlanmıştır.
zaten iyi bir işlemcin var niye değiştirmek istiyorsun ki?
Bende ucuza intel xeon e5440 aldım ama anakartımla uyuşmadı bu yüzden dikkatli ol google ye anakartinin dini yazip hangi islemcileri desteklediyine baka bilirsin
Xeon İşlemciyi Normal İ5 İ7 Anakartlarında Kullanamazsın Çünkü Üstte Arkadaşın Dediği Gibi Server İşlemcisidir Ramleri de değiştirmen Gerekir Ecc Server Ramlerine İhtiyacın var Buda Anakartı otomatik değitirmen gerekiyor demek zaten Ayrıca 70 Dolara Xeon İşlemci Olması Çok Saçma Celeron İşemciler bile daha pahalı
Xeon İşlemciyi Normal İ5 İ7 Anakartlarında Kullanamazsın Çünkü Üstte Arkadaşın Dediği Gibi Server İşlemcisidir Ramleri de değiştirmen Gerekir Ecc Server Ramlerine İhtiyacın var Buda Anakartı otomatik değitirmen gerekiyor demek zaten Ayrıca 70 Dolara Xeon İşlemci Olması Çok Saçma Celeron İşemciler bile daha pahalı