4 Şub 2022 #1 anonym35 A Üye Katılım 2 Şub 2022 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Yaş 29 4 HİZMET YILI Interception driverı ud yapmayı başardım fakat bunu mouse ve klavye engellenmiş olan oyunlar üzerinde nasıl kullanabilirim ?
Interception driverı ud yapmayı başardım fakat bunu mouse ve klavye engellenmiş olan oyunlar üzerinde nasıl kullanabilirim ?
4 Şub 2022 #2 Pubgcikankas P Üye Katılım 3 Şub 2022 Mesajlar 46 Tepki puanı 5 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI anonym35' Alıntı: Interception driverı ud yapmayı başardım fakat bunu mouse ve klavye engellenmiş olan oyunlar üzerinde nasıl kullanabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... ben kablo bağdaştırıcısı ile zarchiver uygulamasından halletmiştim emülatör indirip masaüstüne atmıştım eskiden youtubeda vardır bakabilirisn
anonym35' Alıntı: Interception driverı ud yapmayı başardım fakat bunu mouse ve klavye engellenmiş olan oyunlar üzerinde nasıl kullanabilirim ? Genişletmek için tıklayın ... ben kablo bağdaştırıcısı ile zarchiver uygulamasından halletmiştim emülatör indirip masaüstüne atmıştım eskiden youtubeda vardır bakabilirisn