Merhaba, cs2'de veya başka hilelerde external ile internal farkları nelerdir? ayrıca free hile ile paralı hile bypass olarak fark yarattığı için mi freeler kolay detect oluyor?
internal ve externalın buna etkisi var mı?
Herhangi bir Dll external de internal de olabilir. External hileler özel çözünürlükler isteyebilir bu doğru, bunun sebebi ise şöyle ki internal olanlar oyunla ayni process'te islem yapiyor external olan farkli bir process olarak. Yanlisim seni düzeltmeme ragmen hala olabilir, ben de uzmani degilim.
Bazı anticheatler external, bazıları internal karşışında daha başarılı olabilir. Net bir cevabı yok. Bypasslı olması güvenilirliği tabii ki arttırır.
Herhangi bir Dll external de internal de olabilir. External hileler özel çözünürlükler isteyebilir bu doğru, bunun sebebi ise şöyle ki internal olanlar oyunla ayni process'te islem yapiyor external olan farkli bir process olarak. Yanlisim seni düzeltmeme ragmen hala olabilir, ben de uzmani degilim.
Bazı anticheatler external, bazıları internal karşışında daha başarılı olabilir. Net bir cevabı yok. Bypasslı olması güvenilirliği tabii ki arttırır.
aynen yanlis yazmisim ornek olarak external bi metin2 hilesi kullaniyordum etrafimdaki metinleri algiliyordu oyuna farkli bir sekilde enjekte oluyor diye biliyorum fakat direkt client'e inject olmadigi icin yaptigi islemler daha kisitli ve yavas oluyor diye biliyorum