internet bilgisi olan varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mobil veriden girmeyi dene, eğer ping düşüyor ise kotayı bitirmişsindir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
size birşey sorucam ben 94 gb oyun indirdim ondan sonra csgo ya fln girdim pingim 70 -300 arası fln oyun indirdiğim için hızı yavaşlamış olabilrimi birde ay sonunda internet hızı yenilenirmi sadece bu sorulara yanıt verin arka planda bişey çalışıyormu bak fln diye yorum yazmayın sorduğum soruya cevap verin sadece
daha yeni oyun indirdiğin için internetin yavaşlamış modemini bi yarım saat kapat yarım saat sonra aç eğer olmazsa internet sağlayıcın ile görüş

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bildiğim kadarı turknette akn olayı hala birşekilde devam ediyor akn kotan dolduysa muhtemelen olmuş olabilir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
size birşey sorucam ben 94 gb oyun indirdim ondan sonra csgo ya fln girdim pingim 70 -300 arası fln oyun indirdiğim için hızı yavaşlamış olabilrimi birde ay sonunda internet hızı yenilenirmi sadece bu sorulara yanıt verin arka planda bişey çalışıyormu bak fln diye yorum yazmayın sorduğum soruya cevap verin sadece
internet hızının düşmemesi lazım çünkü kota sınır
ları filan kaldırıldı beli bi süre önce

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
internette elbet yavaşlama olur knk durmadan moden acıp kapatma bu sefer daha çok düşer birde ay sonu daha hızlı olucaktır elbette

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
acho que a velocidade é reduzida, por causa do pacote

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bak sana şöyle diyeyim aylık internet paketin 100 gb olsa 3 gb ını internette harcasan sana 4 gb filan kalıyor yani internetin yavaşlamış oluyor birde ay başı internet yenileniyor parasını ödedikçe hadi kolay gelsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Düşmemesi lazım müşteri hizmetleri ile görüş kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...