İnternet elektronik eşya satış firmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostlarım bugün sizle konuşmak istediğim konu elektronik ürün satan firmaların ürünleri sizce zamanında mı yoksa daha mı geç getirdiği
itopya gamingen vb. siteler sizce ürünlerini gereken sürede mi getiriyor yoksa daha fazla performans göstermeli mi

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence gereken sürede getiriyorlar ama tabi bu anlaşmalı oldukları kargo firmalarına bağlıdır. Misal amazondan sipariş verdim berbat bi firma ile kargolandı ve bana tamı tamına 8 günde geldi. Şunuda belirtmek isterim, incehesaptan baktığım bir ürünü amazonda daha ucuza bulabildim yani bu teknoloji firmaları sanırım biraz kazık atabiliyorlar bilginiz olsun.

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kargonun gelme süresi satıcıdan çok anlaştığı kargo firmasıyla alakalı, Ben itopyadan alışveriş yaptığımda aldığım ürün 2. gün elime ulaşmıştı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben incehesap üzerine yorum yapayım gayet iyiydi kargolama süresi söylendiği gibi geldi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Genel de bizim lokasyonumuza uzak oldukları için zamanında getirdiklerini düşünüyorum 3-4 gün içerisinde getiriyorlar ki zaten güvenilir yerlerden alışveriş yaptığın zaman hızlı şekilde ilerliyor süreç

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kargolama süreleri belirli markalarda şaşmaz o yönden iyi lakin ben elektronik ürünlerde kıl oldugum için gidip kendim almayı tercih ederim ^^

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kargolama süreleri belirli markalarda şaşmaz o yönden iyi lakin ben elektronik ürünlerde kıl oldugum için gidip kendim almayı tercih ederim ^^
bu güzel düşünce hocam da bazen web e özel fiyat falan yazıyor bi tilt oluyorum anlarsınız halimi
Post automatically merged:

Genel de bizim lokasyonumuza uzak oldukları için zamanında getirdiklerini düşünüyorum 3-4 gün içerisinde getiriyorlar ki zaten güvenilir yerlerden alışveriş yaptığın zaman hızlı şekilde ilerliyor süreç
ben de o mantıktan bakıyodum ama geçen bi ürün aldım itopdan(kulaklık) ya hayır anlamış değilim ataköy şubesi ile evim arası max 1.5saat hocam ya da trafik yoksa 1 pc falan da değil niye 5 günde geldi pc siparişim de ordan bakalım kaç günde gelcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...