İnternet Fiyatlarında Yeni Zamlar! Türk Telekom Tarifeleri Güncellendi

İnternet hızınızdan memnun musunuz?

• Evet.

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan güncelleme ile Türk Telekom, internet hizmetlerinde ve bazı tek seferlik ücretlerde artış yapacağını duyurdu.
Taahhütsüz internet paketlerindeki zamlar, farklı hız seçeneklerine göre değişiklik gösterecek. ADSL, VDSL ve Fiber internet seçenekleri için güncellenen fiyatlar aşağıdaki gibi:

Türk Telekom, Bazı tek seferlik hizmetlerinde de zam kapısını araladı.
Nakil, Hat Kapama, Statik İP Gibi hizmetlerin ücretleri de 1 Temmuzda Yükselecek !

Altyapı ücretlerinin de zam yağmurundan kaçamayacağını düşünürsek eğer, Yapılan zamlar Türk Telekom altyapısı kullanan tüm firmalar için geçerli olacak.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu zamları gördükçe beholder oyun serilerini hatırlıyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben hep 50 liralık alıyorum zamlar beni etkilemiyor.Şaka bir yana 16 mbps'ye 655 lira verilmez,16 mbps devri mi kaldı türk telekom, millet ile dalga geçiyor artık
şu zamanda 100 mbps bile az

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
100mbps o kdr az değil
Adamlar uzay çağında internet kullanıyor yıl olmuş 2024 Türkiye de hala daha bakır kablo ile internet verilmeye çalışılıyor
100 mbps bir hane için az değil fakat bu durum insanların gözünde standartlaştırılmış Türk telekom cirosunun sadece %20'si ile tüm türkiye ye geneline fiber altyapı yaptırabilir ama 16 mpbs için 650 tl veren millet olunca türktelekomun işine geliyor ,kim 1000 yada 10000 mpbs internet kullanmak istemez ki ?

artik kablolara gerek kalmadan 5g teknolojisi ,Uydu internetine taşinmis durumda,starlink teknolojisi buna bir örnek,Türkiyenin artık uydudan internet teknolojisine yatırim yapması gerekli

Şaka gibi ama 16 mpbs'ti ev interneti yönünde duyunca insanin gülesi geliyor artık,türk telekomun bu internet paketini kaldırmasi gerekli artık yıllardır aynı

Üye
2 HİZMET YILI
bu zamlardan bıktık artık çok etkileme başladı insanlara üzülüyorum çok üzücü durumlar

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
1 yıl taahhütlü 1000 mbps superonline aboneliğine aylık 430 ödüyorum.. misssss

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet, 600'le başladılar ama pazarlıkla 430'a kadar düştük yanında tv+ aboneliği de var
Peki müşteri hizmetleri falan nasıl ? Herhangi bir zorluk yaşıyormusun? Bizim buraya da kendi altyapısını döşüyorlar düşünüyorum geçmeyi

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Peki müşteri hizmetleri falan nasıl ? Herhangi bir zorluk yaşıyormusun? Bizim buraya da kendi altyapısını döşüyorlar düşünüyorum geçmeyi
Henüz 2 aydır kullanıcısıyım, herhangi bir problem yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle iletişime geçme gereksinimi duymadım. Başvuru yaptım ertesi gün kuruluma geldiler, wifi6 huawei modem ve kurulum tamamen ücretsizdi, hız olarak yoğun saatlerde bile 950 mbps alıyorum ping değerlerim de lol'de 3ms sabit anlayacağın şu ana kadar ki tecrübelerime göre her anlamda memnunum.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
hala vdsl kullanıyorum ve ödediğim para şaka gibi avrupanın köyünde yaşıyor gibiyim

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Japonya'da adamlar 1 sn de bilmem kaç kere tüm Netflix içeriklerini indirecek internet yapmış biz internet dileniyoz

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
şaşırtmadı çok zamlanmayan bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...