injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
- Ödüller
- 13
- Sosyal
8 HİZMET YILI
100mbps o kdr az değilben hep 50 liralık alıyorumzamlar beni etkilemiyor.Şaka bir yana 16 mbps'ye 655 lira verilmez,16 mbps devri mi kaldı türk telekom, millet ile dalga geçiyor artık
şu zamanda 100 mbps bile az
Adamlar uzay çağında internet kullanıyor yıl olmuş 2024 Türkiye de hala daha bakır kablo ile internet verilmeye çalışılıyor100mbps o kdr az değil
Superonline'ın kendi altyapısını mı kullanıyorsun?1 yıl taahhütlü 1000 mbps superonline aboneliğine aylık 430 ödüyorum.. misssss
evet, 600'le başladılar ama pazarlıkla 430'a kadar düştük yanında tv+ aboneliği de varSuperonline'ın kendi altyapısını mı kullanıyorsun?
Peki müşteri hizmetleri falan nasıl ? Herhangi bir zorluk yaşıyormusun? Bizim buraya da kendi altyapısını döşüyorlar düşünüyorum geçmeyievet, 600'le başladılar ama pazarlıkla 430'a kadar düştük yanında tv+ aboneliği de var
Henüz 2 aydır kullanıcısıyım, herhangi bir problem yaşamadığım için müşteri hizmetleriyle iletişime geçme gereksinimi duymadım. Başvuru yaptım ertesi gün kuruluma geldiler, wifi6 huawei modem ve kurulum tamamen ücretsizdi, hız olarak yoğun saatlerde bile 950 mbps alıyorum ping değerlerim de lol'de 3ms sabit anlayacağın şu ana kadar ki tecrübelerime göre her anlamda memnunum.Peki müşteri hizmetleri falan nasıl ? Herhangi bir zorluk yaşıyormusun? Bizim buraya da kendi altyapısını döşüyorlar düşünüyorum geçmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?