Seçkin Üye
TT çalısanıyım ama evimde türknet kullanıyorum sebebi ise TT bana 8 mbps veriyor bakır kablodan ben Türknetten 100 mbps alıyorum105TL falan ödüyorum 12MB/ps İNDİRME 5MB/ps YÜKLEME
TT'yi hiç duymadım ama superbox cidden çok kaliteli. tüm sağlayıcıları denemeye falan çalıştım superonline en iyisi şu an türkiyede. türknet falan hikaye bi sorunun çıkı twitterdan yazıyosun sorunu iyi kötü hallediyolar max 2 hafta sonra başka bi sorun ya da aynı sorun tekrar ediyo.
12 megabit için 105 TL yüksek ama 5 megabit upload varmış gayet güzel teşekkürler105TL falan ödüyorum 12MB/ps İNDİRME 5MB/ps YÜKLEME
TT'yi hiç duymadım ama superbox cidden çok kaliteli. tüm sağlayıcıları denemeye falan çalıştım superonline en iyisi şu an türkiyede. türknet falan hikaye bi sorunun çıkı twitterdan yazıyosun sorunu iyi kötü hallediyolar max 2 hafta sonra başka bi sorun ya da aynı sorun tekrar ediyo.
daha yeni bi sistem zaten 5G gelirse hızlar artar diye düşünüyorum. 5G gelirse anında talep edicem fiyat fazla yüksek olmazsa.12 megabit için 105 TL yüksek ama 5 megabit upload varmış gayet güzel teşekkürler
türknet kullandığım sürede 60 mbps civarı verdiler hızım superboxla aynıydı 2mb ile indiriyodum dediğim gibi 5G gelirse fiyat fazla uçmazsa 5G'ye yükseltirim.TT çalısanıyım ama evimde türknet kullanıyorum sebebi ise TT bana 8 mbps veriyor bakır kablodan ben Türknetten 100 mbps alıyorum
5g Türkiyede uçuk fiyat olucak emin ol :ddaha yeni bi sistem zaten 5G gelirse hızlar artar diye düşünüyorum. 5G gelirse anında talep edicem fiyat fazla yüksek olmazsa.
türknet kullandığım sürede 60 mbps civarı verdiler hızım superboxla aynıydı 2mb ile indiriyodum dediğim gibi 5G gelirse fiyat fazla uçmazsa 5G'ye yükseltirim.
ben kampanya kovalıyorum aga valla zaten su anki paketim 160 tl mi ne turkcellin kendi sitesinde. ben düzgün bi sağlayıcıdan kampanyalı aldım 100tl dedi vergilerle 105tl falan oluyo yine aynı adamla görüşüp şu anki 4G fiyatına 5G yaptırırım rahat ol valla.5g Türkiyede uçuk fiyat olucak emin ol :d
ee şeyy yıllardır hiç fişini çekmedim desem .dbendede böyle ara ara kopmalar olmuştu müsteri temsilcisi ile görüstügüm de modem çok açık kalıyorsa ondan kaynaklı olabilir demişti bilgin olsun
Müşteri hüzmetlerini arayıp bilgi almaya çalış, ulaşamıyorsan da beklemekten baska seçeneğin yok
arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için ama konu kilit artıkinterneti wifidan mı yoksa lan kablosundan mı alıyorsun ?
bizim modem para isteidler degistirmeye 270 tl verdimBenim modemdede böyle bir sıkıntı vardı yetkili servis gelip modemi değiştirdiler ve. Sorun çözüldü
benimki garantisi devam ediyordu büyük ihtimalle seninkinin garantisi bitmisbizim modem para isteidler degistirmeye 270 tl verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?