eski şekilde admin superonline şifresine değişcekmikardeş unuttuysan yapacak bişey yok modeme reset atacaksın
ben rat kurmak için inernet ayarlarına girip dns açmıştım açmışken şifreyi değiştiriyim dedim öyle unuttumNasıl yani detaylı açıklarsan daha iyi olur
TeşekkürlerModemin reset bölümüne iğne sokmayı dene. Resetle o şekilde. Işıklar tamamen yanıp sönene kadar bekle. Bende de bu sorun olmuştu. Servisine götürdüm oda öyle resetleyip çözdü sorunumu. Kesin çözülür diyemem ama çözülmesini umuyorum. Genede servise götürmeni tavsiye ederim.
peki iğne ile olurmu reset yerini buldum bir delik varModemin reset bölümüne iğne sokmayı dene. Resetle o şekilde. Işıklar tamamen yanıp sönene kadar bekle. Bende de bu sorun olmuştu. Servisine götürdüm oda öyle resetleyip çözdü sorunumu. Kesin çözülür diyemem ama çözülmesini umuyorum. Genede servise götürmeni tavsiye ederim.
İğne gibi bir sivri bir şeyle sokman yeterli. Fakat dikkatli ol. Zarar felan vermemeye dikkat et. Hafif soktur içine ışıklar yanıp sönücek tamamen modemin. Sonra hepsi yanıp sönünce ve tekrar hepsi aktif olup yanınca siteye tekrar girmeyi dene. Eski giriş ayarlarına döndüyse diye bak sonra.peki iğne ile olurmu reset yerini buldum bir delik var
Aga adam modem arayüzünün şifresini unutmuş modemi resetleyerek bu şifreyi eski haline getirir. Hiçbir bilgin olmadan kendin yorum kasmak için yorum atma.modeme res atmakla ne alakası var sırf yorum atmak için yorum atmış olmayın.
Kardeşim eğer şifreni unuttuysan ve biryere yazmadıysan müşteri hizmetlerini ararsan sana yardımcı oluyolar modeme res atmayla alakası yok
Kurucuya yorum kasma diyon ya komediAga adam modem arayüzünün şifresini unutmuş modemi resetleyerek bu şifreyi eski haline getirir. Hiçbir bilgin olmadan kendin yorum kasmak için yorum atma.
Kurucuya atmadım ki ?Kurucuya yorum kasma diyon ya komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?