İnternet hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Merhaba,internetten pek anlamam bana yardım ederseniz sevinirim
Turktelekomun vaat ettigi internet paketlerine bakıyordum.100mbps lik bir paket gördüm
fakat sorun şu ki benim altyapım en fazla 14mbps destekliyor.Acaba o paketi alacagım zaman 100mbps hızını alırmıyım ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Admin
Ödüller
19
internet paketin kaç mbps olursa olsun altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar kullanabilirsin fakat bazen koşullara göre alabileceğin hız artıp azalabilir.

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
6
turktelekom yetkılısı tanıdık vardı alt yapın 8 den fazlaysa orası fıberdır dedı yanı yukselme ihtimali var ınternetten sorgulatıncamı 14 cıkıyor

Banlı Üye
alt yapı desteğin çok yetersiz sana tavsiyem 16 mbps olan paket al.

Efsane Üye
Ödüller
8
Altyapın yoksa 100mbps fazla olur fiyatida fazladir kac desteklerse onu kullanmani oneririm

Süper Üye
Ödüller
6
turktelekom yetkılısı tanıdık vardı alt yapın 8 den fazlaysa orası fıberdır dedı yanı yukselme ihtimali var ınternetten sorgulatıncamı 14 cıkıyor
24 Mbps ''Fiber'' dediğimiz hız için başlangıç seviyesi. 24 ve üstü değerleri ''Fiber'' olarak değerlendirilir. 8 ve 16 arasında bir altyapı desteklemesi varsa ADSL..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.