Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet hız sonucu testinden çok daha düşük hız alıyorum
1.sebep alt yapı
2.sebep modem
3.sebep ise internete kaç kişi girdiği
4.sebep ise bilgisayar'da otomatik indirme olması farkında olmadan indirme yapabiliyor virüs'den kaynaklı olma ihtimali yüksek
Bazı sitelerin kısıtlamaları vardır (max 300kbps download gibisinden) Onun dışında 24mbps olduğunu söylemişsin internetinin. Asıl soru şu olmalı, sözleşmeniz 24mbps olarak mı geçiyor yoksa 24mbps'ye kadar bir internet mi sağlıyor. Büyük bir ihtimalle 24mbps'ye kadar internet sağlıyor ve bu da sizin için maksimum görebileceğiniz fakat sürekli göremeyeceğiniz bir hızı ifade etmekde. Ekstra olarak tavsiyem de şu şekilde;
Eğer altyapınız destekliyorsa uygun fiyata Kablonet firmasına gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz. Tek sıkıntısı onların modemlerini kullanmak zorundasınız ve router olmadan o modem çöp. Sadece kablolu bağlanıyorsanız routere ihtiyacınız olmayacaktır. Test sonuçlarım;
Bir çok sebepten kaynaklı olabilir alt yapın destekliyor mu eğer destekliyorsa 24mbps internete yeni geçtiysen ara sor sana sinyali yükseltsinler eger sinyalde falan sorun yok alt yapında destekliyorsa modem kaynaklı bir sorun olabilir evine ekip gönderip modemini kontrol etsinler genelde yeni bir modem getiriyorlar ve sorun cozuluyor
ttnet kulanıyorum bende modemin üstünde ttnet yazıyo pişmanlıktır adamlar bizim internet sınırsız ken kotasızken sınırlı kotalı yaptılar 15 gün içinde bitiyodu
Zaten sppet testeki dowland hiziyla aynı hızda indirme yapamazsin hiçbir zaman genelde speet teste cikan sonucun sonundan 1 sıfır silersen indirme hizini bulursun örnegin sppet teste 10mb downland veriyorsa bir dosya indirirken 1 le indirirsin ama bu kurala göre bile senin hızın düsük kalıyor belki dosyayı indirmeye calıstıgın yer yüzünden olabilir
dostum türkyede internet büyük problem hem fiyat hem de hizmet olarak.Şu an yapılacak pek bir şey yok.İnternet sağlayıcjın müşteri hizmetleri bir şey yapmıyorsa muhtemelen sen de yapamazsın yani öyle kalacak taşınana kadar .