Normal e-postam Turknette kayitli 1000 mbps diyolar onun haricinde telefonla sesli mesaj gönderiyor türk telekom internet için ordada ayni şekilde söylüyorŞu an altyapın kaç mbps'yi destekliyor
bende daha az önce internet gitti valla durmadan gidip geliyobende bir sorun yok usta 100 mb lik paket kullanıyorum alt yapım 1000 destekliyor 110 120 lerde takılıyorum indirme hızım ise steamde 11 - 17 arası
Ben türktelekom kullanıyorum gayet hızlı bence ben sıkıntı yaşamıyorum üstelik fiber olmadığı haldeFiber İnternet Geldi Ocakta Turknet 1000 mbps Diyor Tam Hizi Veremiceklerini Biliyorum Zaten Altyapi Turktelekomun 130-140 mbps Aliyorum 2-3 Defa İndirme Yaparken Fivem,Xbox İndirme Hizi 500 Megabyte 100 megabyte Gördüm Bunu Neden Veremiyorlar Bilen Varmi Şuan İndirm Hizim 11-13 Megabyte Arasi
İNTERNETİ HİZİ DÜŞÜK OLAN OYUN İNDİRİRKEN ALLAH SABİR VERSİN ZAMANİNDA 100 300 KİLOBYTLE İNDİRİYIRDUM 1 DEFA 1 MEGABYTE GÖRDÜGÜMDE ÇİLDİRMİŞTİM ŞUAN HİZDAN GAYET MENUNUM VALO 3 MS LOL 3 MS CS 30-50 arasi ms aliyorum UMARİM EN İYİ İNTERNET HİZİNA KAVUŞURSUNUZ
Kardeşim türknetin vaadi altyapın kaç mbps hız veriyorsa sana o kadar hızı sağlayabilmek. Eğer altyapınla uygun hız almıyorsan arıza kaydı oluşturup teknik destek ekipleriyle iletişime geçebilirsin. Kısa sürede hallederler.Fiber İnternet Geldi Ocakta Turknet 1000 mbps Diyor Tam Hizi Veremiceklerini Biliyorum Zaten Altyapi Turktelekomun 130-140 mbps Aliyorum 2-3 Defa İndirme Yaparken Fivem,Xbox İndirme Hizi 500 Megabyte 100 megabyte Gördüm Bunu Neden Veremiyorlar Bilen Varmi Şuan İndirm Hizim 11-13 Megabyte Arasi
İNTERNETİ HİZİ DÜŞÜK OLAN OYUN İNDİRİRKEN ALLAH SABİR VERSİN ZAMANİNDA 100 300 KİLOBYTLE İNDİRİYIRDUM 1 DEFA 1 MEGABYTE GÖRDÜGÜMDE ÇİLDİRMİŞTİM ŞUAN HİZDAN GAYET MENUNUM VALO 3 MS LOL 3 MS CS 30-50 arasi ms aliyorum UMARİM EN İYİ İNTERNET HİZİNA KAVUŞURSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?