Aradığım Zaman binada sorun vardır diyorlar. Ancak Modem Arayüzünde Gördüğüm ŞaşırtıyıorMüşteri hizmetlerini arayıp sövmekten başka çaren yok maalesef
Hayır. Wifiyi kullanıma kapatıyorumwifi den birsürü kişi bağlanıyordur büyük ihtimal
dostum binadan kaynaklı sorun var ozaman geçmiş olsunHayır. Wifiyi kullanıma kapatıyorum
Ama o hız oraya geliyor. ?dostum binadan kaynaklı sorun var ozaman geçmiş olsun
aynen kafa karıştırıcı bende bilmiyorum . idm den birşey indir aktarım oranına bak çok ta kötü değildir belkideAma o hız oraya geliyor. ?
Bina Zaten yeni bir bina ve Fiber yokÇok nedeni olabilir; altyapın eskimiştir, modeminle ilgili bir problem vardır , öpreatörün yaptığı bir şeyin sonucudur... Tam olarak çözümünü bırak sorunu bile bulmamız çok zor. Sorunu sadece sen bulabilirsin, maalesef.
Bak sana bir tavsiye vereyim. NETCUT indir. Evde ki cihazların bağlantıalrı yavaşlat. Ana bilgisayarında hız artışı çok rahat olurAradığım Zaman binada sorun vardır diyorlar. Ancak Modem Arayüzünde Gördüğüm Şaşırtıyıor
Wdsl modemlerin çok eski olduğunu sanmıyorum. Forum tarhine bakınca pek eski olduğunu düşünmedimmodeminiz eskiyse ondan da kaynaklı olabilir
Genelde bu tür konularda, ttneti arayıp kapattıracağım gibi şeyler söylerse, altyapıya kadar yeniliyorlar sjsjaltyapıdan kaynaklı bir problem olabilir dostum
Genelde bu tür konularda, ttneti arayıp kapattıracağım gibi şeyler söylerse, altyapıya kadar yeniliyorlar sjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?