bu şifreyi değiştirmem ve sizde değiştiremezsiniz D:ordaki şifreyi degiştirirsen bizim de girme şansımız olcakmı =
modem arayüz giriş şifreni internetten öğrenebilirsin benim verdiğim id ifreyi giriş yaptıktan sonra kullanacaksın192.168.1.1'den İD ve Şifreyi bu mu yapmamız gerekiyor anlamadım? Çünkü "ZYXEL" de girmiyor direkt olarak
Kiminse kimin kardeşim sen kullanmana bak hacking forumu değil mi burası ? Ayrıca @maskelihileci (admn)kızmadıktan sonra seni mi dinleyecem . bi yürü git yaaaSalak mısın sen adamlar o hesap kiminse bilgilerine ulaşabilir. Kaldır şunu
eyw1 den fazla kişi bağlanırsa hızın 25 olmaz
Görmemiş olabilirim ?Bunu Zaten Söylediler
O zaman tüm sorumluluk sana ait hesabın sahibi bu durumu öğrenip suç duyurusunda bulunursa hem site hem de senin başın belaya girer. Ben uyarımı yapayım şimdiden.bu şifreyi değiştirmem ve sizde değiştiremezsiniz D:
modem arayüz giriş şifreni internetten öğrenebilirsin benim verdiğim id ifreyi giriş yaptıktan sonra kullanacaksın
Kiminse kimin kardeşim sen kullanmana bak hacking forumu değil mi burası ? Ayrıca @maskelihileci (admn)kızmadıktan sonra seni mi dinleyecem . bi yürü git yaaa
eyw
yanlıl giriyorsundur emin ol
spoilere tıklaYUKARIDA KULLANICI ADI FİLAN YOKKİ ?
tam krşm saol var olO zaman tüm sorumluluk sana ait hesabın sahibi bu durumu öğrenip suç duyurusunda bulunursa hem site hem de senin başın belaya girer. Ben uyarımı yapayım şimdiden.
yok ya ne net cafesi üzümünü ye bağını sormaBak Bu İlginç Bu Tür Hackingler Görmek Düşündürücü Bu Bilgiye Nasıl Ulaştın İnternet Kafe Falanmı Burası
öyle basit bir şey değil hmn farkına varamaz sen bana gcvnKullanıcı çok çabuk farkına varır ve şifresini değiştirir. belkide değiştirmiştir bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?