Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 12 tblık bir disk aldım ama içine direk olarak tüm oyunları indirmek istiyorum toplu şekilde nasıl yapabilirim bir taktiği vs varmı? bir arkadaşa doğum günü sürprizi yapıyoruzda
kardeşim bulut oyun sistemi denilen bir şey var onun sayesinde tüm oyunları internet üzerinden alıp kurabilir hatta güncellemelerini ona yaptırabilirsin tek harddisk üzerinden herseyi halledebilirsin bir bilgisayarı serverin yapıp
Hocam orjinal oyun istersen sana pahalıya patlar ama crackli oyunları pc oyunları satan bir yerden setup ve rar dosyaları ile hazır kurulmuş bir şekilde satın al
Yada markut diye bir bulut sistemi vardı bir araştır derim dostum
Bizim buralarda farklı bir sistem var bildiğim kadarıyla bir bulut sürücüsü ile anlaşıyorlar tüm oyunlar seri bir şekilde sadece tek buluta ağ yolu ile ulaşıyor ve güncellemeleri yapıyor güzel bir sistemdi aklıma gelirse programın ismi paylaşarak yardımcı olurum