Bençe bütçe ekonomisi açısından ssd çok gerekli değil. Tabi internet kafenin seviyesi veya ayırılan bütçe işi değiştirebilir.3000 veya 2400 mhz ddr4 8 gb ram + 500 gb SSD al Biostar marka anakart öneririm güzel şeyler yapıyorlar. İnternet kafe açacağın için gelen giden gta 5 vs oynar herhalde boş kalmaz yani o bilgisayarlarbu yüzden parayı bol bol soğutucuya da basmalısın bilerek marka vermedim sen ucuz yada pahalı dediğim özelliği barındıran donanımları kendin seçersin bütçen fazlaysa 16 gb ram ile müşterilerini zevkten 4 köşe yapabilirsin bazı bulut sistemler var birkaç yıl önce girmiştim içinde 2000 oyun barındıran bir sistem öyle bişey düşünüyorsan 500 gb ssdiyi 240'a düşürebilirsin 500w bir power suply de sistemi akıcı çalıştırır
haklısınız ama artık internet kafelerde metin2 cs 1.6 filan oynanmıyor Battlefield mi dersin farcry mı dersin her türlü oyunu oynuyorlar çıktı alan büyük işlemler ödev yapan oluyor bence ssd alarak işi garantiye alabilir hem uzun ömürlü olur hemde müşterilerini memnun etmiş olur kim 3-5 videoyu flasha yazdırmak için 2 saat beklemek ister ki? ssd ile bu sorunun önüne geçmiş olur.Bençe bütçe ekonomisi açısından ssd çok gerekli değil. Tabi internet kafenin seviyesi veya ayırılan bütçe işi değiştirebilir.
Merhaba. Bütçem 30 bilgisayar için 150 bin TL.BÜTÇEN NE REİS YARDIMCI OLMAYA CALISAYIM
Hazır olarak gelecek oyunlar.işlemci kötü daha yüksek işlemci bakmanız sizin için daha iyi olur internet kafe de yükleyeceginiz oyunlar nedir.
Ben de zaten bütçeyi düşük tutmak amacıyla söylemiştim. Söz konusu müşteri memnuniyetiyse kesinlikle haklısınız.haklısınız ama artık internet kafelerde metin2 cs 1.6 filan oynanmıyor Battlefield mi dersin farcry mı dersin her türlü oyunu oynuyorlar çıktı alan büyük işlemler ödev yapan oluyor bence ssd alarak işi garantiye alabilir hem uzun ömürlü olur hemde müşterilerini memnun etmiş olur kim 3-5 videoyu flasha yazdırmak için 2 saat beklemek ister ki? ssd ile bu sorunun önüne geçmiş olur.
(ssd'nin direkt oyunda ki fps'e vs etkisi olmasa da böyle bir sisteme ssd yakışır bence)
valla bizim intetnet kafade i9100f gtx 1050 var herkes cs 1.6 oynuyor 10 tane kişi geliyo cs 1.6 atıyo cs 1.6 oynanıyo olmhaklısınız ama artık internet kafelerde metin2 cs 1.6 filan oynanmıyor Battlefield mi dersin farcry mı dersin her türlü oyunu oynuyorlar çıktı alan büyük işlemler ödev yapan oluyor bence ssd alarak işi garantiye alabilir hem uzun ömürlü olur hemde müşterilerini memnun etmiş olur kim 3-5 videoyu flasha yazdırmak için 2 saat beklemek ister ki? ssd ile bu sorunun önüne geçmiş olur.
(ssd'nin direkt oyunda ki fps'e vs etkisi olmasa da böyle bir sisteme ssd yakışır bence)
eskiler gelir oynar ama çocuklar genelde pubg gta 5 ne biliyim call of duty filan oynuyor cs go oynayan da çok en azından bizim burada böylevalla bizim intetnet kafade i9100f gtx 1050 var herkes cs 1.6 oynuyor 10 tane kişi geliyo cs 1.6 atıyo cs 1.6 oynanıyo olm
Ayrıca 2 saat beklemesinde bir sorun göremiyorum. Kafe sahibinin işine gelirhaklısınız ama artık internet kafelerde metin2 cs 1.6 filan oynanmıyor Battlefield mi dersin farcry mı dersin her türlü oyunu oynuyorlar çıktı alan büyük işlemler ödev yapan oluyor bence ssd alarak işi garantiye alabilir hem uzun ömürlü olur hemde müşterilerini memnun etmiş olur kim 3-5 videoyu flasha yazdırmak için 2 saat beklemek ister ki? ssd ile bu sorunun önüne geçmiş olur.
doğru söyleyüsun ama genelikle solo oynıcakları için multiplayer oyunları daha çok seviyolareskiler gelir oynar ama çocuklar genelde pbg gta 5 ne biliyim call of duty filan oynuyor cs go oynayan da çok en azından bizim burada böyle
abi sen direk valaront indir internet kafe patlar zaten bana sorarsan gelenlerede önerMerhaba. Bütçem 30 bilgisayar için 150 bin TL.
Post automatically merged:
Hazır olarak gelecek oyunlar.
2 saat bekleyip bi daha o kafenin önünden geçmemesi mi iyi yoksa 1 saat bekleyip her gün gelmesi mi?Ayrıca 2 saat beklemesinde bir sorun göremiyorum. Kafe sahibinin işine gelir
2 saat bekleyip bi daha o kafenin önünden geçmemesi mi iyi yoksa 1 saat bekleyip her gün gelmesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?