Üye
bi deneyelim atarmısımBiri Paylaşmıştı bende almıştım istersen verem ama benim yönümden gerçekten beli olur gibi duruyor
peki tekrar paylaşabilirmisiniz baya faydalı olurzamanında yaptıgım bir yazılım vardıakın softu sürekli suspendleyip resume ederek 30 dklık süreyi 1 saat kullanabiliyodn @maskelihileci askerde az kullanmadı onu
bizim buradaki teknoloji o kadar ilerlemedi akınsoftu güncellemiyorlarvar fakat her türlü buluyorlar seni gine o ana pcde gözüküğyor şunu şöyle yaptı şu siteye girdi yerel disk c ye girdi die teknoloji ilerledi kardeş
zamanında yaptıgım bir yazılım vardıakın softu sürekli suspendleyip resume ederek 30 dklık süreyi 1 saat kullanabiliyodn @maskelihileci askerde az kullanmadı onu
Bak Şimdiden söyleyem ben bulmadım bunu bir arkadaş saolsun paylaştıbi deneyelim atarmısım
akrdeşim peki ana bilgisayarda gözükecek süre sınırsız die ?Bak Şimdiden söyleyem ben bulmadım bunu bir arkadaş saolsun paylaştı
başlat > çalıştır > regedit adımlarını izleyin ondan sonra ,
"HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes> microsoft>windows>current version>internet settings>policies>system
devre dışı bırakın ve Taskmanager üzerinde sağa tıklayın ve oradaki değeri "0" yapın.
Son olarak CTRL+ALT+DEL/DELETE ile görev yöneticisi açın ve Internet Cafe's Time deaktif yapın.
Artık Süre Sınırsız.
Bunu ben paylaşmadım zaten arkadaş paylaştı ben zaten emindim gözüküçeğineakrdeşim peki ana bilgisayarda gözükecek süre sınırsız die ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?