- Konuyu başlatan
-
wolf cüler metin2 den kafayı kaldıramadık kı onlara bakalımYa Eski Hiç birşeyin Tadı Kalmadı Malesefki 1 Lira Ya 1 Saat Açtırıp Az wolftü Oynamıyorduk 10 tl Lik nakitli çarımızla ah gidi eski günler
sorma ya saatı 7 lıra nedır be kardesım kufur gıbıEski tadı evet yok fakat bence kendilerini teknolojiye sponsorlar ile vs. çok çabuk adapte ediyorlar. Ortam olarak vs. bence fiyat yüzünden çok tadı kalmadı.
Aynen öyle dostum eskiden ben hatırlıyorum saati 1 lira filandı yani adam 3-4 saat takılıyordu 1.5 1.6 atıyorduk gidiyorduk.wolf cüler metin2 den kafayı kaldıramadık kı onlara bakalım
Post automatically merged:
sorma ya saatı 7 lıra nedır be kardesım kufur gıbı
10 liram varsa oranın kralı bendım be kolalar tostlarAynen öyle dostum eskiden ben hatırlıyorum saati 1 lira filandı yani adam 3-4 saat takılıyordu 1.5 1.6 atıyorduk gidiyorduk.
ahahahah aynen doğru söylüyorsun 10 lira ne kadar değerli bir paraydı bizler için.10 liram varsa oranın kralı bendım be kolalar tostlar
lanhouse de ne oluyor knkaUzun zamandır Lanhouse'a gitmiyorum, şimdi sadece çevrimiçi arkadaşlarım var
ortamın ayrı bır nesesı vardı ama dıme boyle dusununce bıle mutlu oluyor ınsanYa Eski Hiç birşeyin Tadı Kalmadı Malesefki 1 Lira Ya 1 Saat Açtırıp Az wolftü Oynamıyorduk 10 tl Lik nakitli çarımızla ah gidi eski günler
cidden asırı bir pahalılık geldi yaMalesef kalmadı artık çok pahalı oldu kafeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?