benim de vardı olay okuldan kaçıp gitmekBenim iyi kötü bi pc m vardı gerek kalmazdı 7-8 yaşındaydım galiba .d
ilk okul zamanlarında kaçıp gidiyordum ya artık 27 oluyoruz bir aydan az kaldı, ortalama bi 6-7 senedir de gitmiyorum gibi
7 yaşımda gitmeye başlamıştım ah o zamanlar keşke geri dönebilsek..
ya şimdi zamane gençleri çocukları var işte giriyorlar, analar meze biz internet kafe sahibinden korkardık sesimiz çıkmazdı, şimdikiler püüüü uçmuş gidiyor.Kafenin de eski tadı kalmadı önceden hep rakabet vardı
ya şimdi zamane gençleri çocukları var işte giriyorlar, analar meze biz internet kafe sahibinden korkardık sesimiz çıkmazdı, şimdikiler püüüü uçmuş gidiyor.
bide sevmiyorum artık internet kafe düzenlerini, temiz gelmiyor günde zibilyon tane insan oturuyor masalara ne denli temizlik yapılıyor belli değil, pis bence.
arkadaşlarim beni 6 yaşimda başlatkmıştı
Ee ozamanlar o meşhurdu ama7 yaşındayken gider babamdan 1 lira alıp bir saat GTA vice city oynardım.
Jailbreakin ortasında saatim biterdi çok üzülürdüm la8 yaşında gitmeye başlamıştım cs 1.6 oynardım saatligine 1 tl verip![]()
7 8 Yaşlarım da lol ve wolftü oynamak için giderdim o zamanlar 50 kuruştu saati![]()