İnternet Kesintisi (Karışık Bir durum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayırlı Aksamlar. Sorunu şöyle arz edeyim arkadaşlar. Normal internet kullanırken pc telefon vs farketmeksizin bir problem yok hatta dosya indirirkende kesinti olmuyor. Lakin ne zaman Pubg mobili emülatörden açsam veya yüksek çözünürlükte video açtığımda da internet gidiyor (Kopma yaşadığım anlardaki tecrübelerim bunlar ) ve 2-3 gündür deniyorum böyle b,r durum ortaya çıkıyor. Daha sonra internet 2-3 dk bazen daha kısa sürede geri geliyor başta pc de mi problem diye düşünürken modem arayüzüne baktığımda ve modeme baktığımda internet ışığınında söndüğünü görüyorum. Daha önce böyle tecrübesi olup çözümünü bilen problem hakkında fikir sahibi olan arkaşlar varmı yardımcı olursalar çok sevinirim teşekkürler.

Not: Kopma yaşandığı anda modemdeki uyarı
PPP bağlantısı başarısız. Eğer hattınız sağlamsa, lütfen internet servis sağlayıcınız ile doğrulamak için iletişim kurun. Eğer sorun hala devam ediyorsa, lütfen daha fazla destek için TP-Link teknik destek ile iletişim kurun.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İnternet bağlantın sürekli gidip geliyor ise ve internet hattı ile alakalı bir sorun yoksa muhtemelen modemin arızalanmış olabilir. Modemler sürekli açık kaldıklarından bir süre sonra internet bağlantısı sorunu yaratabiliyor. Modeminizde sorun olup olmadığını yine bağlı olduğunuz operatör firma ile görüşerek öğrenebilirsin.
Bunun dışında konumlandırma olarak, diğer elektronik eşyaların fazla yakınında olması adp'yi düşüreceği için yüklenme esnasında kopmalara sebebiyet verebilir.
Kesinlikle yetkili servis ile görüşmeni öneririm, iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnternet bağlantın sürekli gidip geliyor ise ve internet hattı ile alakalı bir sorun yoksa muhtemelen modemin arızalanmış olabilir. Modemler sürekli açık kaldıklarından bir süre sonra internet bağlantısı sorunu yaratabiliyor. Modeminizde sorun olup olmadığını yine bağlı olduğunuz operatör firma ile görüşerek öğrenebilirsin.
Bunun dışında konumlandırma olarak, diğer elektronik eşyaların fazla yakınında olması adp'yi düşüreceği için yüklenme esnasında kopmalara sebebiyet verebilir.
Kesinlikle yetkili servis ile görüşmeni öneririm, iyi forumlar :)

servis sağlayıcısıyla görüştüm kendi internet panosundan binaya gelen hatta problem olmadığını söylediler modem yeni sayılır biraz öncede denedim pubg mobile girerken böyle bi hata almam çok yüklenmeyle alakalı diyicem ama dosya indirirken 70mb indirme yapınca kesinti yaşamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
modeminiz de şişme olabilir yada kanallar arası dalgalanma olabilir modemin arayüzüne girin internetten ve kanal deişikliği yapın 11/13/8 bu kanallardan birini seçin birazda youtubeden araştırma yapabilirsiniz olmassa eğer modem den kaynaklı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
modeminiz de şişme olabilir yada kanallar arası dalgalanma olabilir modemin arayüzüne girin internetten ve kanal deişikliği yapın 11/13/8 bu kanallardan birini seçin birazda youtubeden araştırma yapabilirsiniz olmassa eğer modem den kaynaklı olabilir

kanal değişikliği hakkında bilgi verebilirmisin daha önce yapmadım ve arayüze çok hakim değilim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Modem in driverını tekrar yükleyebilirsin. Çok eskiden bende de böyle bir problem olmuştu ama benim internet sürekli gelip gidiyordu, internet sağlayıcısı şirket modem şirketini aratıp telefonda canlı olarak modem driver yüklemesi ve güncellemesi yaptırmıştı sorunum düzelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tem um programa na internet que limita o FPS, só que ele é PAGO, não sei se compensa pra você, mas dá uma pesquisada vai que vale a pena.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
modem ayarlarını sıfırlamaya ve ağ kablosu bağlantılarının doğru olduğundan emin olmaya çalışır.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kullandığın uygulama yada izlediğin video ile alakalı bir durum yok. DSL bağlantısı senkronizasyon üzerine çalışır veremeyeceği hızda zaten bağlanamaz. Senin sorununun 2 açıklaması var. İlk ve en basit yapabileceğin başka bir güvendiğin modem ile test yapmak eğer aynı sonucu alırsan bir türk telekom görevlisine 100 150 tl gibi rüşvet verip saha dolabında ki portu değiştirmesini rica etmek.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kullandığın uygulama yada izlediğin video ile alakalı bir durum yok. DSL bağlantısı senkronizasyon üzerine çalışır veremeyeceği hızda zaten bağlanamaz. Senin sorununun 2 açıklaması var. İlk ve en basit yapabileceğin başka bir güvendiğin modem ile test yapmak eğer aynı sonucu alırsan bir türk telekom görevlisine 100 150 tl gibi rüşvet verip saha dolabında ki portu değiştirmesini rica etmek.

saha dolabını kontrol ettiler gelen kablolarıda bir sorun olmadığını iç tesisatta olabileceğini söylediler kendi ekipleri varmış gelip bakacaklar eğer tesisatla ilgili bir problem ise 100 tl hallediyolarmış yoksada bana sorunu söyleyip gidicekler bekliyorum bakacağım teşekkürler
Post automatically merged:

Tem um programa na internet que limita o FPS, só que ele é PAGO, não sei se compensa pra você, mas dá uma pesquisada vai que vale a pena.

I did not understand.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
format your Pc
Post automatically merged:

yas wekend

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kesinlikle yetkili servis ile görüşmeni öneririm, iyi forumlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...