RinshiS
R
TürkNette 2 kişi internete girdiğinde 480p video bile izlese ping 1000-2000lere kadar çıkıyor.
Türk Telekomda böyle bir sorun yok fakat fiyatlara göre verdiği internet düşük.
Teşekür ederim bilgilendirme içinTürkNette 2 kişi internete girdiğinde 480p video bile izlese ping 1000-2000lere kadar çıkıyor.
Türk Telekomda böyle bir sorun yok fakat fiyatlara göre verdiği internet düşük.
büyük ihtimalle fiber alacağım Bilgilendirmen için Teşekür ederimKonumunda fiber varsa hangi internet sağlıyıcısı olursa olsun fiberden şaşma.
İsmini ilk defa duydum Bilgilendirmen için teşekür ederimNetspeed in 24mbps fiber tarifesi var ve inanılmaz ucuz fiyata taahhüt yok ve altyapısını türk telekomdan alıyor yani fiber kullanıp çok para da bayılmak istemiyosan netspeed önerim
Bu arada şahsen kendim kullanıyorum altyapım fiberi destekliyor İzmirde oturuyorum öğrenciyim LoLde 17-19msNetspeed in 24mbps fiber tarifesi var ve inanılmaz ucuz fiyata taahhüt yok ve altyapısını türk telekomdan alıyor yani fiber kullanıp çok para da bayılmak istemiyosan netspeed önerim
Ben de ismini ilk defa internette araştırırken görmüştüm ekşiden yorumları okudum ve deneme kararı aldım sonuçta taahhüt yoktu şuanda 6 aydır kullanıyorum 24mbps interneti sonuna kadar veriyorlar ve günün hiçbir saatinde kopma yavaşlama tarzı bir sorun olmuyor. Modem olarak da Tilgin modem kullanıyorlar elinde varsa modem kurulumundan ücret almayabilirler.İsmini ilk defa duydum Bilgilendirmen için teşekür ederim
Yok kardeşim kesilme felan olmasın onla uğraşam Geneede bilgilendirmen için teşekür ederimtürk telekom da kullanıyorum ama kesilme sıkıntısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?