istanbul dostumsuperboxlar bazen sorun yaratıyor kastım su dusuk hız sorunları bolgene baglı bır durum
ikamet ettiğin bölgeden kaynaklı olduğunu düşünüyorumArkadaşlar konu yanlış biyerde açıldıysa kusura bakmayın
Beyler s.a şimdi benim altyapım *** vdsl desteklemiyor yayın açmayı planlıyom kaç aydır yanlız upload ile download çok düşük araştırmalarıma göre superboxlar var sanki onlardan kullananlar varmıdır nedir durum upload felan downloadla ynı mıdır hızı yayın açınca ping giriyormudur? teşekkürler şimdiden
yokmudur kullanan peki aramızda beylerHocam bu superboxlar 10download/10'upload'dı galiba. Yayın için 5mb's yeterli oluyordu lakin... Kablolu olmayacağından bunu stabil alabilir misiniz bilemiyorum. Alıp denemeden bilemezsin. Bir başkası kullanıyordur, bölgesinde baz istasyonuna yakındır iyi alır sana da tavsiye eder sen alırsın o verimi alamayabilirsin.
superbox altyapısız data hattıyla internet veriyor dostumaltyapın bakırsa çok bişey bekleme
uplod hızına bağlı yayın ping olup olmaması 3000 ve fazlası iyidir
Benimde geçen oldu bölgeye bağlı sorun olduğunu söylediler sonra düzeldi
eğer bir öneri istiyorsanız size bir önerim yok fakat kesinlikle turkcell kullanmayınHocam bu superboxlar 10download/10'upload'dı galiba. Yayın için 5mb's yeterli oluyordu lakin... Kablolu olmayacağından bunu stabil alabilir misiniz bilemiyorum. Alıp denemeden bilemezsin. Bir başkası kullanıyordur, bölgesinde baz istasyonuna yakındır iyi alır sana da tavsiye eder sen alırsın o verimi alamayabilirsin.
eywallah bi araştırayım bakayımSüperbox kesinlikle tavsiyedir ama yoğun kullanımın olucak sanırım o yüzden biraz pahalıya gelir sana uygun tarifeler.
valla altyapi sikintisini yaşıyom kaç aydır şu superbox tek çözümüm diye düşünüyom ama fiyatlar da baya yükselmişhepsının ayrı ayrı sıkıntısı var hangısının kazanmasını ıstıyorsan onu kullan dostum
aynen işte data hattıyla superboxa geçmeyi düşündüm bi araaltyapı kötü olunca oluyor bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?