dany so hot she melt the snow
Süper Üye
turknet sitesinde gayet iyi teklifler sunuyor mbps oranlarıda tatmin ediciArkadaşlar konuda göründüğü gibi şuanki kullandığım marka ttnet ve iğrenç bi şekilde ms sorunu yaratıyor hızı aşırı düşük ve 200 tlye yakın para ödüyorum ben. Antalya/Manavgat ılıcada yaşıyorum burası için en uygun ve fiber olucak şekilde hızlı bir internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
Turkneynetspeed mi daha iyi turknet mi arkadaşlar?
Dostum direkt turknet daha iyi diyemezsin çünkü ikiside aynı altyapıdan hizmet veriyor her zaman önce ucuz olan denenmeliOpera
Post automatically merged:
Turkney
hocam türk telekom kulanı yorum 2 buçuk 3 yıl geçti ben gayet memnunumArkadaşlar konuda göründüğü gibi şuanki kullandığım marka ttnet ve iğrenç bi şekilde ms sorunu yaratıyor hızı aşırı düşük ve 200 tlye yakın para ödüyorum ben. Antalya/Manavgat ılıcada yaşıyorum burası için en uygun ve fiber olucak şekilde hızlı bir internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
knk türknetArkadaşlar konuda göründüğü gibi şuanki kullandığım marka ttnet ve iğrenç bi şekilde ms sorunu yaratıyor hızı aşırı düşük ve 200 tlye yakın para ödüyorum ben. Antalya/Manavgat ılıcada yaşıyorum burası için en uygun ve fiber olucak şekilde hızlı bir internet sağlayıcısı önerebilir misiniz?
Turknet bencenetspeed mi daha iyi turknet mi arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?